Nieuws
01-01-2017

Workshop Carnavalspruik haken

DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!De gehaakte serpentinepruik, leuker kunnen we het niet voor je bedenken!

Haak je met ons mee?
Het is de 11de van de 11de, dan denken we aan Carnaval. Onze agenda voor de eerste maanden van 2017 raakt langzaam vol, maar er was nog een gaatje voor deze leuke workshop.
Deze vrolijke, lekker warme pruik is vorig jaar heel erg enthousiast ontvangen op onze facebookpagina. Meer dan 23.000 mensen hebben de pruik ‘gezien‘.
Beheers je de basissteken, maar heb je behoefte om deze pruik onder begeleiding te haken? Dan is deze workshop misschien iets voor jou!?

Lesinhoud
We haken in de eerste les een ‘basismuts’. Lukt het niet om in de eerste les de muts af te krijgen dan is dat je huiswerk voor de volgende les. In les twee haken we krullen en instrueren we je hoe je deze vastknoopt aan de muts. Ook wijzen we je hoe je de muts ‘vormt’ tot een pruik. Ook nu moet je de pruik thuis afmaken.Wanneer
Op zaterdag 4 februari en 11 februari van 13:00 uur tot 15:30 uur. De twee lessen duren elk 2,5 uur. 

Kosten
€ 65,- voor twee lessen incl. lesstof/patroon én materiaal voor de pruik. 

Materiaal
Er is oefenmateriaal aanwezig. Deze workshop is inclusief 9 bollen partner, (kleur naar keuze) ter waarde van 30,60. Er zijn uiteraard legio mogelijkheden, maak je keuze geheel naar eigen smaak. We adviseren je graag hierbij.
We gebruiken een gewone haaknaald dikte nr. 5-6. Neem deze mee of koop deze bij Wollstreet.
Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. Het maximale aantal cursisten is 8. 

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl 
Laat ons je naam en telefoonnummer weten. Ben je linkshandig dan hadden we dat graag geweten.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop carnavalspruik haken’. Je kunt ook contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet.
Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website