Nieuws
28-07-2016

Workshop tochtrol hakenDeze workshop is voor zowel beginners als gevorderden.

Haken is helemaal hip
Wil jij ook leren haken? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou. We leren je de basisbegrippen/beginselen van het haken zoals lossen, vasten, stokjes. Tevens leer je deze basissteken met elkaar te combineren.
Hoe lees je de verschillende patroontekens, hoe hecht je een nieuwe kleur aan en hoe hecht je de draadjes af? In de tweede les leren we je hoe je de lapjes aan elkaar haakt en hoe je de kwasten maakt. Het werkstuk zal niet helemaal klaar zijn in deze twee lessen.Wanneer
Op zaterdag 10 september en 1 oktober van 13:00 tot 15:30 uur. Twee lessen van 2,5 uur.

Kosten
€ 40,- incl. lesstof/patroon en een tochtrol voor de vulling. Er is oefengaren aanwezig, het garen voor de tochtrol kies en koop je geheel naar eigen smaak uit de Wollstreetcollectie.Materiaal
In ons voorbeeld gebruikten wij 7 verschillende kleuren van de Stonewashed van Scheepjes. Laat je bij je garenkeuze door ons adviseren. Je werkt in onze workshops alleen met garen dat bij Wollstreet gekocht is.
De haaknaald nr. 3 – 3,5 neem je zelf mee of koop je bij Wollstreet.

Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. Het werkstuk maak je eventueel thuis verder af, je kunt uiteraard altijd nog eens om hulp komen vragen in ons brei- of haakcafé. Het maximale aantal cursisten is 8. De workshop gaat door als er minimaal 5 aanmeldingen zijn.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl en wacht op een bevestiging van ons.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij de eerste les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop tochtrol haken’. Je kunt ook contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je dit bedrag volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet. Bij annulering een week vóór de workshop of korter is terugbetaling alleen mogelijk als we een vervanger voor jouw plekje hebben gevonden. Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, evt. inhalen tijdens het brei- of haakcafé bij Wollstreet.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website