Nieuws
22-02-2018

Workshop ‘bloemenveld’ haken

 DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT !Deze workshop is voor zowel beginners als gevorderden. Het is echter een pre als je de basissteken beheerst.

Bloemenmotieven zijn helemaal hip
Ook het komende seizoen zijn de bloemenmotieven in de mode helemaal hip. Daarom kozen wij dit bloemmotief voor onze haakworkshop in maart 2018. De gekozen kleuren zijn een echte specialiteit van Wollstreet en daar zijn we super in geslaagd vinden we. Zijn het niet jouw kleuren, dan helpen we je graag bij jouw eigen keuze.

De workshop
We frissen je geheugen nog even op wat betreft de haaksteken. We leren je hoe de losse bloem in elkaar zit. Hoe hecht je een nieuwe kleur aan en hoe hecht je de draadjes af?
We leren je hoe je de bloemen aan elkaar haakt. Het werkstuk zal niet helemaal klaar zijn in deze les, maar alle bassiprincipes zijn aan bod gekomen en je kunt het thuis verder afmaken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in het tweewekelijks haakcafé.Wanneer
Op zaterdag 31 maart van 13:00 tot 15:30 uur. Een les van 2,5 uur. DEZE WORKSHOP VOLGEBOEKT !

Kosten
€ 25,- incl. lesstof/patroon. Er is oefengaren aanwezig, het garen voor het kussen kies en koop je geheel naar eigen smaak uit de Wollstreetcollectie.

Materiaal
In ons voorbeeldkussen (50 x 50 cm) gebruikten wij 5 verschillende kleuren van de Partner 3,5 van Phildar, van elk 1 bol. Natuurlijk kun je er ook een leuke sjaal, dekentje of tafelloper van maken.
Laat je bij je garen- en kleurkeuze door ons adviseren. Je werkt in onze workshops alleen met garen dat bij Wollstreet gekocht is.
De haaknaald nr. 3 – 3,5 neem je zelf mee of koop je bij Wollstreet.
Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. Het werkstuk maak je eventueel thuis verder af. Je kunt uiteraard altijd nog eens om hulp komen vragen in ons brei- of haakcafé.
Het maximale aantal cursisten is 8. De workshop gaat door als er minimaal 5 aanmeldingen zijn.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl en wacht op een bevestiging van ons. Laat ons je e-mailadres en telefoonnummer weten.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop bloemenkussen haken’. Je kunt ook contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je dit bedrag volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet. Bij annulering een week vóór de workshop of korter is terugbetaling alleen mogelijk als we een vervanger voor jouw plekje hebben gevonden. Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van tijdige afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, evt. inhalen tijdens het brei- of haakcafé bij Wollstreet.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website