Nieuws
28-03-2018

Aangepaste openingstijden in de zomerIn de maanden april tot en met augustus heeft Wollstreet de openingstijden aangepast.
Wij zijn dan op maandag en ook op dinsdag GESLOTEN. In deze maanden concentreert het klantenbezoek zich aan het einde van de week.
Vorig jaar hebben we de zomertijden ingevoerd en het is ons goed bevallen en jullie, onze dierbare klanten, hebben er positief op gereageerd. We merken dat er in plaats van handwerken veel in de tuin wordt gewerkt en wordt gefietst en dat er andere buitenactiviteiten plaatsvinden.

Veranderingen
Als ondernemer moet je reageren op deze veranderingen. Het is voor ons geen extra vrije dag maar een dag waarop we ons kunnen concentreren op nieuwe plannen en workshops voor het winterseizoen. In het weekend van vrijdag 28, zaterdag 29 september en maandag 1 oktober 2018 organiseren we weer onze winter modeshow. Noteer de datum alvast en laat je verrassen.Activiteiten in de zomer
Zoals je kunt zien in ons activiteitenoverzicht is er ook in het zomerseizoen genoeg te doen bij Wollstreet. De workshops zijn razendsnel volgeboekt, het breicafé en het haakcafé zijn altijd drukbezocht en in de winkel is het gezellig druk.
Tot ziens in onze winkel.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website