Nieuws
17-10-2018

Workshop mand haken

DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKTDeze workshop is voor zowel beginners als gevorderden. Het is echter een pre als je de basissteken beheerst.

Wollstreet, altijd anders dan anderen
Naast haken en breien van kleding schenken we bij Wollstreet ook veel aandacht aan interieur-items. We lieten ons inspireren door de woonbladen en hebben samen met onze ‘haakjuf’ deze mand vertaald naar een model-patroon-workshop.
We willen in onze workshop andere technieken en ontwerpen brengen dan anderen en daar zijn we ook nu weer goed in geslaagd denken we.
Vind jij dat ook? Heb jij ook zin om mee te doen aan deze workshop?De workshop
We frissen je geheugen nog even op betreft de haaksteken, maar we maken in principe gebruik van Lossen en Vasten. We omhaken een basis van een soort jute touw met Durable haakkatoen nr. 10.
We maken een proefje om het ritme en de werkwijze te oefenen.
Het werkstuk zal niet helemaal klaar zijn in deze lessen, maar alle bassiprincipes komen in de eerste les aan bod. Je haakt de bodem van de mand thuis verder af. In de tweede les werken we aan de zijkanten en handvaten. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in het twee wekelijks haak café voor extra hulp tussendoor.Wanneer
Op zaterdag 27 oktober en 10 november van 13:00 tot 15:30 uur. Twee lessen van elk van 2,5 uur. DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!

Kosten
€ 40,- incl. lesstof/patroon. Er is oefengaren aanwezig.

Materiaal
In onze voorbeeld mand gebruikten wij 2 bollen Durable katoen nr. 10
Je werkt in onze workshops alleen met garen dat bij Wollstreet gekocht is.
De haaknaald nr. 2 – 2,5 neem je zelf mee of koop je bij Wollstreet.
We omhaakten een soort touw uit de bouwmaterialenwinkel, deze koop je ook bij Wollstreet.
Totaal aan materiaalkosten: €29,95

Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. Het werkstuk maak je eventueel thuis verder af, je kunt uiteraard altijd nog eens om hulp komen vragen in ons haakcafé.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl en wacht op een bevestiging van ons. Laat ons je Emailadres en telefoonnummer weten.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop bloemenkussen haken’. Je kunt ook contant in de winkel betalen.
Bij aanvang van de eerste les betaal je de tweede helft van het bedrag.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je dit bedrag volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet. Bij annulering een week vóór de workshop of korter is terugbetaling alleen mogelijk als we een vervanger voor jouw plekje hebben gevonden. Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van tijdige afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.

Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, evt. inhalen tijdens het brei- of haakcafé bij Wollstreet.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website