Nieuws
15-12-2018

Beste handwerkvriendinnen en -vrienden, het jaar 2018 loopt ten eindeWe leven in een turbulente tijd met veel uitdagingen en kansen.
Het mooie is: de linkse en de rechtse steken blijven gelijk (of nét niet) en garen blijft mensen inspireren. Wij verheugen ons om jou het komend jaar te blijven verrassen met onze creativiteit, originaliteit en vakmanschap.Wollstreet bron van inspiratie
Onze winkel mocht afgelopen jaar veel nieuwe klanten begroeten. Wollstreet blijft een bron van inspiratie, creatieve ideeën en vooral vakmanschap. Vakmanschap allereerst in het kiezen van een mooie afgewogen collectie kwaliteitsgarens, en daarnaast vakmanschap in persoonlijk advies naar jou als klant, bij het kiezen van een geschikt brei- of haakwerk.

Bezoekers vanuit het hele land
De facebookpagina van Wollstreet kent veel volgers en nieuwsgierigen. Nieuwsgierig genoeg om een dagje Sittard en Wollstreet te ondernemen. Uiteraard verwelkomen we onze gasten van ver met een lekker kopje koffie en thee, en meestal iets lekkers erbij. “Het is altijd een feest om naar Wollstreet te komen en Wollstreet stelt nooit teleur”.
Meestal nemen we afscheid met: “tot een volgende keer!”  
Bedankt voor jullie reacties, want alleen op deze manier kunnen we ‘meten’ waarin jullie geïnteresseerd zijn. Ook de collega’s kijken mee, we beschouwen het maar als een compliment.

Workshops
De workshops van Wollstreet zijn volgeboekt zodra ze online komen. Ook voor het nieuwe jaar zijn we druk bezig met het samenstellen van interessante workshops voor breien en haken. In februari 2019 organiseren we samen met Brechtje Bubeck van Ge-stipt (ivo doorlinken naar www.ge-stipt.nl) weer een leuke workshop bij Wollstreet. (ivo doorlinken naar deze workshop op de Wollstreet pagina) Brechtje beheerst deze verrassende decoratietechniek perfect en heeft inmiddels 10 workshops bij Wollstreet verzorgd. Hou voor alle nieuwe workshops van Wollstreet onze nieuwsbrief en facebookpagina in de gaten en schrijf je zo snel mogelijk in zodat je kans op deelname zo groot mogelijk is. We hebben afgelopen jaar veel klanten moeten teleurstellen.

Het breicafé van Wollstreet op donderdagmiddag heeft een waardige collega gekregen met het tweewekelijkse haakcafé op vrijdagmiddag. Inmiddels treffen de bezoeksters elkaar in een gezellige sfeer en kunnen met al hun haakvragen terecht bij onze haakjuf en breijuf. Ben je ook geïnteresseerd in het haak- en breicafé, kijk dan op onze website onder ACTIVITEITEN.

Bedankt voor het vertrouwen, geniet van de Kerstdagen, veel geluk en een goede gezondheid voor het nieuwe jaar.Openingstijden rond de feestdagen
Rond de feestdagen zijn onze openingstijden enigszins aangepast:
GESLOTEN: van maandag 24 december tot en met woensdag 2 januari 2019
OPEN: vrijdag 28 december en zaterdag 29 december
Vanaf donderdag 3 januari 2019 zijn we weer geopend zoals je van ons gewend bent.

Sandra Nohlmans en team.
Wollstreet, Sittard
December 2018
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website