Nieuws
23-09-2019

Nieuw seizoen, nieuwe kleuren en nieuwe kwaliteiten



Vrijdag en zaterdag 27 en 28 september 2019 verwelkomen we je graag om de nieuwe wintergarens te komen bewonderen.
Niet alleen bewonderen, maar ook voelen, passen en ontdekken. We zijn dolenthousiast over de nieuwe kwaliteiten van de collecties. 
Kwaliteit, comfort en draaggenot zijn dit jaar uitzonderlijk hoog.
Luxe combinaties in één draad zoals: wol met cashmere, of wol met yak en zijde, of katoen met alpaca en merino…………… Je kunt je voorstellen dat je de modellen uit deze garens móet komen zien en voelen, onder andere van Lang, Rowan, KATIA, Schoppel Wolle, Borgo d’Pazzi, Schachenmayr.



De nieuwe winterkleuren
Of je nu van warme bruintinten houdt, of van de wat koelere groen- en blauwtinten, je zult ervan smullen.



Dik en dun, voor elk wat wils…..
Hou je van fijne breisels of haaksels, of hou je net van dik en wat stoerder, beide opties zijn ruim vertegenwoordigd. Uiteraard ook dik en dun in het interieur, onder andere kussens en plaids.
Het nieuwe dikke Velvet garen van KATIA bijvoorbeeld geeft een schitterend resultaat.



Inspiratie
Naast talloze voorbeelden en modellen, zijn er ontzettend veel nieuwe boekjes binnen. Voor zowel breien als haken. We verwachten nog enkele boekjes vers van de pers! Geniet met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, van al het nieuws. We adviseren je graag bij je keuze van het juiste garen.



Nieuwe workshops
Graag vertellen we je meer over de workshops die de komende wintermaanden op het programma staan. Bekijk hier de workshops!



Outlet
Als er nieuwe garens komen, moeten we hiervoor plaats maken, dat betekent outlet. Deze keer niet buiten, maar in de poortruimte.
Ook bij voorbeeldmodellen van voorgaande jaren zit misschien nog een mooi vest of trui voor jou als je niet zo bedreven bent met de naalden.



Wanneer
Vrijdag en zaterdag 27 en 28 september 2019.
Vrijdag van 11:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur

Wij verheugen ons op je komst.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website