Nieuws
16-12-2019

KerstwensLieve klant van Wollstreet,
Nog enkele dagen en dan is 2019 ten einde. Een jaar dat naar ons gevoel omgevlogen is. Een jaar met extreme weersomstandigheden. Ieder seizoen kent zijn voor- en nadelen. Het ene seizoen vraagt meer om buitenactiviteiten, het andere is een typisch ‘binnen seizoen’. We merken echter dat altijd gehandwerkt wordt en dat stemt ons blij en vol vertrouwen voor de toekomst.
We willen je bedanken voor het vertrouwen in Wollstreet, onze producten, onze adviezen en creativiteit. 
We kijken uit naar nieuwe collecties, die nog meer aandacht verdienen voor ons milieu. Dat is sterk te merken aan diverse nieuwe draden in de voorjaarscollecties.
We wensen je fijne Feestdagen, en vooral een goede gezondheid voor jou en je naasten.
Graag begroeten we je in 2020 weer in onze winkel.Terugkoppeling van klanten
Vaak krijgen we foto’s toegestuurd door onze klanten over geslaagde handwerkprojecten, veelal tot stand gekomen met een beetje hulp van ons, of door begeleiding in het brei- en of haakcafe. De foto’s vinden we ontzettend leuk en delen we vaak (met toestemming) op onze social mediakanalen. Vaak inspireert het andere klanten weer.
Wist je dat je op onze website de laatste Facebookberichten kunt teruglezen, ook al zit je zelf niet op facebook?
Hieronder tref je enkele, deels nog niet gepubliceerde voorbeelden:Workshops
Afgelopen jaar mochten we ook weer veel nieuwe deelnemers begroeten in onze workshops. Veelal handwerksters die het ‘naadje van de kous’ willen weten over sokkenbreien ?? , Fair Isle, kabels breien en double face breien. Nieuwe workshop worden in het begin van 2020 op onze website gepubliceerd.
Ook de workshops Ge-stipt van Brechtje Bubeck waren zeer in trek, we hebben er eindelijk zelf een bijgewoond en we zijn super enthousiast over het stippen. Voor 2020 zijn er al nieuwe data.

Maxima
Het bezoek van onze Koningin Maxima aan de Meiden van Sittard heeft veel aandacht getrokken, ook voor onze winkel Wollstreet.We moeten heel eerlijk verklappen dat het een dubbelgangster was, maar we wilden op deze manier aandacht vestigen op de speciaalzaken die Sittard rijk is en hoe leuk het is om life te shoppen in de winkels die gerund worden door Meiden die hun vak met passie uitvoeren.
De Meiden van Sittard zijn super ambassadrices voor Sittard en hun winkels of zaken en deze als zodanig op een zeer professionele manier verkopen aan bezoekers van heinde en ver!

Gehaakte KerstboomWellicht heb je de berichten gelezen over het geweldige project van de gehaakte Kerstboom van de Haakmiepen van het haakcafe van Wollstreet, zie eerdere berichten hierover op onze website.

De aandacht van de media heeft ons hierbij natuurlijk geholpen om ons doel te bereiken, waarvoor onze dank.
De Kerstkaarten verkoop, gekoppeld aan het goede doel Het vergeten Kind, heeft ervoor gezorgd dat we een hele mooie donatie mochten doen van iets meer dan €750,- aan dit doel.
Mocht je deze actie ook willen ondersteunen middels een financiële donatie dan kan dat via:
https://actie.hetvergetenkind.nl/team/de-haakmiepen/donerenMocht je ‘the making of de kerstboom’ willen bekijken, dan kan dat door te bladeren in het fotoboek dat we maakten over dit bijzondere project.
https://www.albelli.nl/onlinefotoboek-delen/068c5534-2140-4ce8-83d2-2954553025a7?utm_campaign=CRM_SML_EML_T34404&utm_medium=E-mail&utm_source=Service-Mail&crm_segment=all&utm_content=&id=30925953Ook was er nog een radio-interview met Sandra over de bijzondere kerstoom door de KRO-NCRV voor het programma ‘zin in weekend’ op NPO 5, dit kun je terugluisteren via onderstaande link. Wollstreet begint ongeveer op 9:50 uur:
https://www.nporadio5.nl/gemist/uitzending/724643/6-11-2019?fbclid=IwAR28rF8mzr71HnxAhu5epPMv9U7rJMg7d9DWHycvIyVGhWhY09s_9LICRRA

Aangepaste openingstijden tijdens de FeestdagenWe zijn tot en met zaterdag 21 december geopend zoals je van ons gewend bent.
Van 22 t/m 27 december wijn we GESLOTEN
Op zaterdag 28 december zijn we OPEN
Vanaf 29 december t/m 1 januari zijn we GESLOTEN
Vanaf donderdag 2 januari zijn we weer open zoals je van ons gewend bent.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website