Nieuws
28-07-2016

Workshop kerstaccessoires haken

DEZE WORKSHOP IS AL VOLGEBOEKT!Kerstmis lijkt nog ver weg maar het is altijd goed om op tijd te beginnen.
De haakworkshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het is echter een voordeel als je vasten en lossen kunt haken.

Lesinhoud
We herhalen in het kort hoe je lossen en vasten moet haken en beginnen in de eerste les met het gehaakte hart. Afhankelijk van de snelheid van de cursisten gaat dit in een les lukken.
We laten je ook zien hoe je het hart opvult en afwerkt. In de tussenliggende tijd haak je thuis nog wat meer harten, je kerstboom moet natuurlijk mooi vol hangen.
In de tweede les gaan we de engel haken, je leert hier in het rond haken en meerderen en minderen. De vleugels haak je eventueel met een soort teddy-garen.Wanneer
Op zaterdag 12 en 26 november van 13:00 uur tot 15:30 uur. De twee lessen duren elk 2,5 uur.

Kosten
€ 40,- incl. lesstof/patroon en oefenmateriaal.

Materiaal
Er is oefenmateriaal aanwezig. Voor jouw kerstversiering zijn er uiteraard legio mogelijkheden, maak je keuze geheel naar eigen smaak. We adviseren je graag hierbij.

Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten.
Het maximale aantal cursisten is 8. 

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
Laat ons je naam en telefoonnummer weten. De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop kerstaccessoires haken’, of contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet.
Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website