Nieuws
09-03-2016

Gehaakt boodschappennetje

Heb jij ook altijd een tasje bij je? Wat is er nog leuker als het dan ook nog een zelfgehaakt tasje is?



Daverend succes
Een tijdje geleden plaatsten we dit hippe boodschappennetje op Facebook. Al vlug werd het door velen ‘geliked’ en ‘gedeeld’. Het succes maakt ons verlegen, maar we vinden het heel erg leuk en fijn! Ondertussen hebben meer dan 40.000 mensen het netje gezien. Gevolg hiervan was dat het garen vlug uitverkocht was. Onze leverancier heeft zijn uiterste best gedaan om ons zo vlug mogelijk weer nieuw materiaal te leveren. We kunnen jullie daar weer rijkelijk van voorzien.



Bandjesgaren
Het materiaal is een bandje van 100% katoen. We verwachten dat het daardoor minder gaat uithangen, want dat gebeurt wel eens bij gehaakte netjes.
Je hebt een bol nodig voor de onderkant en vier bolletjes voor het netje. Het pakket incl. patroon kost € 24,75. We adviseren je graag bij de kleurkeuze.
Woon je te ver weg, wij sturen het graag naar je toe. Neem contact met ons op via een mail naar: info@wollstreet.nl



Ander model
Wil je een minder open netje haken? Dan is onderstaand model waarschijnlijk iets voor jou!? Dit netje hebben we in een workshop van Wollstreet gehaakt, dus de omschrijving is zeer uitgebreid (en het haken zal beslist geen probleem opleveren.) Wij gebruikten 4 bolletjes Catania. Het pakket kost € 11,70 incl. patroon. We adviseren je graag bij de kleurkeuze. Ook hier geldt: Woon je te ver weg, wij sturen het graag naar je toe. Neem contact met ons op via een mail naar: info@wollstreet.nl

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website