Nieuws
24-08-2020

Wat goed functioneert moet je vasthouden


Afbeelding: De Limburger

Ons deurbeleid en aangepaste openingstijden ook voor de wintermaanden.

OPENINGSTIJDEN
In de maanden april t/m augustus hebben we de openingstijden aangepast. We zijn van plan dit door te voeren in de komende maanden.
Het zorgt ervoor dat we vaker met twee verkoopsters in de winkel aanwezig kunnen zijn. Je kunt op je gemak rondkijken en wij kunnen je optimaal adviseren.

Op deze manier duurt het wachten op de gang niet zo lang en kun je toch ook nog even kijken in de OUTLET.

Dus onze winkel is open op woensdag t/m vrijdag van 11:00 - 17:00 uur en zaterdag van 11:00 - 16:00 uur.
(op dinsdag kunnen we dan alle werkzaamheden achter de schermen uitvoeren, want geloof ons, dat is best veel, zeker met alle extra regels en aanpassingen in ondernemersland)

WEEKJE VAKANTIE
In de week van 1 tot en met 5 september hebben we een weekje vakantie gepland. De winkel is dan GESLOTEN.

DEURBELEID 4 IS HET MAXIMUM
Nog eens in het kort:
Voordat je ons PAND binnenkomt ontsmet je je handen met het daarvoor aanwezige materiaal. Eenmaal binnen hangt bij de INGANG een prikbord, pak een foto van het krukje met de breiende Filmsterren van 'weleer' en prik deze op het prikbord.
Als je de winkel verlaat haal je de foto en speld weer van het prikbord en gooi je beide weg. (je mag de filmster ook mee naar huis nemen)
Op deze manier weet iedereen hoeveel klanten er binnen zijn en houden wij ons aan de regels VOOR IEDERS VEILIGHEID. 4 is het MAXIMUM!

1,5mtr.
Het is fijn dat we kunnen blijven handwerken en onze winkel open kan blijven. Uiteraard zetten we onze uitgebreide veiligheidsmaatregelen voort. Wij houden zo veel mogelijk 1,5 mtr. afstand en dat vragen we ook van onze klanten. Enkelen van ons dragen een mondkapje.

PINNEN
De pintransactie verloopt zo veel mogelijk contactloos, moet je toch pinnen, gebruik daarvoor de #wattenstaafjes. Daarnaast maken we het apparaat geregeld schoon. Na ontvangst van contant geld wassen wij onze handen. De deurklinken en het sanitair worden een paar keer per dag schoon gemaakt.

DURF GERUST TE VRAGEN!
Uiteraard kun je ook van onze fiets-service gebruik maken en brengen we je bestelling bij je thuis of versturen je pakje per post.
Tel: 046 458 63 30 of stuur een Email: info@wollstreet.nl
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website