Nieuws
25-04-2021

Deurbeleid 4 is maximumLieve mensen, om ervoor te zorgen dat we niet met te veel handwerkliefhebbers tegelijk in onze winkel zijn hebben wij het volgende bedacht.Prikbord
Bij de ingang hangt een prikbord. Voordat je de winkel binnenkomt, prik je een foto van de breiende filmsterren van 'weleer' op het prikbord. De foto’s liggen bij het prikbord.

Als je de winkel verlaat haal je de foto weer van het bord af en mag de foto en speld in de prullenbak. Je mag de foto ook mee naar huis nemen en hem gebruiken als boekenlegger. De foto’s worden maar 1 keer gebruikt.Op deze manier weet iedereen hoeveel klanten erbinnen zijn en houden wij ons aan de regels VOOR IEDERS VEILIGHEID, 4 is het MAXIMUM !

Het is even wennen, maar de ene klant eruit en de andere er in werkt prima. Het heeft ook wel iets van SAMEN ZIJN zonder samen te zijn. (1,5mtr).

Met de groeten van Audrey Hepburn, Bette Davis, Joan Crawford, Katherine Hepburn, Gina Lollbrigida, Doris Day, Marilyn Monroe, Sophia Loren, Mary Pickford en Pat Crowly.(Op deze manier komen heel wat beroemde breisters bij Wollstreet over de vloer en de medewerkers van Wollstreet voelen zich iedere dag een andere filmster.)

Wat zou het fijn zijn als we kunnen blijven handwerken naast poetsen, opruimen, bakken, wandelen, lezen en NETFLIX kijken….

Veiligheid
Uiteraard zetten we onze uitgebreide veiligheidsmaatregelen voort. 1,5 mtr afstand, wij dragen een mondkapje, na iedere pintransactie maken we het apparaat schoon. Na elke klant wassen wij onze handen. De deurklinken en het sanitair worden een paar keer per dag schoon gemaakt.

Wollstreet in de media
De media, waaronder sittard-geleen.nieuws en wijlimburg.nl pikten ons deurbeleid op en omschrijven het als lumineus. Wij zijn niet de enige die op een creatieve manier omgaat met de situatie.

De huidige situatie maakt Wollstreet als ondernemer niet creatief, Wollstreet IS creatief.
Leuk dat de pers het heeft opgepikt.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website