Nieuws
28-07-2016

Breien en haken in het bushokjeDoe je met ons mee?
 

Iedereen is van harte welkom
Het wordt leuk op zondag 7 augustus tijdens de feestelijke opening van de nieuwe Rijksweg Noord. Wollstreet gaat met de dames van het breicafe, de haak- en breijuf en ieder die zich bij ons aansluit breien en haken in het bushokje.
We haken bloemetjes voor in het haar. Met dit leuke hippiebandje creëer je een echt zomerkapsel voor jezelf, je dochter of kleindochter!Ook onderzettertjes breien of haken behoren tot de mogelijkheden.
Kinderen mogen ook aansluiten en kennismaken met haak- en/of breinaald.Proeven

De bewoners en ondernemers aan de Rijksweg zijn blij dat de weg eindelijk weer open is. Dat wordt gevierd tussen 11 en 15 uur. Iedereen is welkom! Je kunt deze dag proeven van alle smaken die de Rijksweg te bieden heeft. De ondernemers presenteren hun lekkerste hapjes en drankjes, gratis knipbeurten bij de kapsalons (zo lang er plek is en je beschikt over een 'strippenkaart'), een immens grote opblaas-bowlingbaan, breien en haken in het bushokje door Wollstreet, gitaar-workshop's, foto in een echte oldtimer, genieten van muziek, info over sportvoeding, textiel bedrukken en autoverhuur..............
En de officiële opening door Wethouder Noël Lebens!
Maak je eerste rondje over het Ligneplein, maak kennis met de bewoners van Daelzicht, kijk in de etalage van het infocentrum naar de foto's van afgelopen twee jaar over het projekt, gemaakt door een bewoner van de Linde, Nino Bellinzis. Geniet van de feestelijke aankleding van de mooie straat en strijk neer op de 250 meter tafels en banken.
Daarnaast ontvangt elke bezoeker een leuke attentie en de bewoners en ondernemers hangen letterlijk en figuurlijk de vlag uit!
Nog meer nieuws lees je in de QUANT, op Sittard-Geleen-nieuws.nl en in de krant...................
Ben je ook nieuwsgierig naar het nieuwe gebouw de Ligne? Vanaf 1 september is het gebouw open voor studenten, film, museum en bibliotheekbezoeker.
Bekijk alvast onderstaand filmpje en animatie:

Rondleiding door Zuyd Hogeschool in Ligne Sittard (juni 2016) in 4 minuten.
https://www.youtube.com/watch?v=C-0ECB1Uyrg&feature=youtu.be

Virtuele tour Ligne Sittard
https://vimeo.com/129571210

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website