Nieuws
19-05-2016

BloomstreetWil jij ook worden verrast? Hou jij van bloemen, maar dan wel een tikje anders dan anders?
Vanaf donderdag 19 mei tot en met zaterdag 21 mei 2016 is er bij Wollstreet in Sittard een POP-UP STORE, en wel een bloemen Pop-Up Store: Bloomstreet.

In het kader van de activiteit van de Meiden van Sittard: ‘de groene blaadjes van Sittard’ kwam Sandra op het idee om Wilma van het Fröbelke in Sittard uit te nodigen bij Wollstreet bloemen te leveren voor de tijdelijke bloemenshop Bloomstreet.De naam Bloomstreet weerspiegelt het hippe karakter van deze POP-UP STORE. In de ‘boeketten’ herken je duidelijk het eigentijdse karakter van Sandra’s winkel en collectie breigarens en het vakmanschap van Wilma en haar meesterbinder.De boeketten zijn echt anders dan anders. Het is niet zo maar een gemengd boeket, maar handgebonden en bestaat uit verschillende bloemen: bijzondere bloemen, maar ook doodgewone bloemen.
De Bloomstreet-boeketten zijn er in drie verschillende prijsklassen en worden op een bijzondere manier gepresenteerd en verpakt. Dat is Wollstreet wel toevertrouwd!Wil jij deze beleving ook meemaken? Vind jij het ook te gek dat de bloemen van het Fröbelke weer voor even naar het Centrum van Sittard komen?Bloomstreet als POP-UP STORE is in ieder geval vernieuwend, een bloementheater bij Wollstreet en misschien voor herhaling vatbaar.De prijzen van de boeketten variëren van €15,- , €20,- tot €25,-.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website