Nieuws
09-03-2016

HAAKATHONOp zaterdag 16 juli gaan we bij Wollstreet Sittard tussen 13:00 en 15:30 uur weer haken voor het goede doel! Deze keer wordt het de teckel uit de welbekende strip. Doe je mee?

Jan Kruis, de geestelijke vader van Jan, Jans en de kinderen, is ambassadeur van de leprastichting. Hij tekende twee avonturen waarin de bekende stripfamilie in aanraking komt met leprapatiënten, om aandacht te vragen voor deze verminkende vergeten ziekte.Vorig jaar hebben we allemaal de rode kater gehaakt, nu is de teckel aan de beurt! Het patroon van de teckel is net als de kater ontworpen door ‘Dendennis’.
Het materiaal wordt gratis ter beschikking gesteld door een van onze leveranciers. Wollstreet zorgt voor een haakjuf en koffie of thee met iets lekkers erbij. (Enige basiskennis haken is gewenst.)
Deelname €10,-. Wollstreet zal dit bedrag in de vorm van een donatie aan de leprastichting overmaken.

Ben je alleen geïnteresseerd in het patroon? Dat kost €5,- en kun je bij Wollstreet kopen. Ook dit bedrag gaat in de vorm van een donatie naar de leprastichting.
S.v.p. aanmelden voor deelname, met vermelding van je naam en telefoonnummer. Dan weten we of er genoeg materiaal aanwezig is. info@wollstreet.nl
Voor meer info: kijk ook op de website van de leprastichting: www.leprastichting.nl

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website