Nieuws
01-05-2014

Workshop haak en recycle een tas

 

Op verschillende blogs, facebooksite’s en Pinterest worden gehaakte tassen getoond die als basis een jute shopper van AH bevatten. De zogenaamde SAS-tas. Uiteraard is ook Wollstreet enthousiast over dit idee en onderstrepen we de gedachte van AH om een tas vaker te gebruiken, waardoor er minder plastic verbruikt wordt en in de natuur terechtkomt.

 

 

Met de mooie kleuren van onze CAL-deken als inspiratie hebben we deze schitterende shopper gehaakt. Wil jij ook je haaktechnieken nog wat uitbreiden en dit met behulp van een workshop van Wollstreet doen? In samenwerking met Patries, onze haakjuf, hebben we de volgende workshop samengesteld.

 

Wanneer

Op zaterdagmiddag 10 en 24 januari tussen 13:00 en 16:00 uur: 2 lessen van elk 3 uur.

 

Kosten

€35,- voor twee lessen van 3 uur. Deze prijs is excl. het materiaal. Wij gebruikten 11 bollen haakkatoen (€ 28,-). De jute shoptas koop je zelf bij Albert Heijn. Koffie, thee en iets lekkers erbij zijn inbegrepen.

 

Materiaal

Neem je eigen haaknaald nr. 2½ of 3 mee, of koop deze bij Wollstreet. Het garen koop je van tevoren bij Wollstreet.

 

 

Indeling van de lessen:

 

De 1ste les oefenen we de diverse onderdelen, die bestaan uit een granny square, een granny flower en een granny stripe. De gebruikte steken zijn lossen, vasten, halve stokjes, stokjes en varianten hierop. Het is de bedoeling dat je in de tussenliggende drie weken thuis deze onderdelen verder afhaakt. (in principe is het voldoende als je de helft van alle onderdelen af hebt)

De 2de les zetten we alle onderdelen aan elkaar (naaien en haken) en bekleden we de handvaten. Neem hiervoor een stopnaald met botte punt mee of koop deze bij Wollstreet. Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. Het maximale aantal cursisten is 8. De workshop gaat door als er minimaal 5 aanmeldingen zijn.

 

 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail info@wollstreet.nl. De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij het uitkiezen van het garen betaal je de tweede helft. Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 of contant in de winkel betalen.

 

Annulering

Bij annulering tot twee weken vóór aanvang, ontvang je dit bedrag volledig terug. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang ontvang je 50% van het bedrag terug. Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kun je deze in overleg inhalen tijdens het Breicafé op donderdagmiddag bij Wollstreet.

Graag begroeten we je op deze nieuwe workshop!

Sandra Nohlmans

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website