Nieuws
18-03-2014

Meet & Greet met Tertia en Jolanda bij Wollstreet in Sittard 2014

 

Op zaterdag 12 April komen Tertia Mulder en Jolanda Verschiere naar Sittard. Op uitnodiging van Sandra Nohlmans, eigenaresse van Wollstreet uit Sittard, zullen beide dames - Tertia uit Olst en Jolanda uit Terneuzen - tussen 13:00 en 16:00 uur aanwezig zijn.

 

 

Heel Nederland haakt mee

Wat Tertia en Jolanda hebben veroorzaakt: Ruim 13.000 dames en enkele heren, verspreid over Nederland, maar ook over België en elders over de wereld, zijn aan het haken geslagen. Wat in 2013 ontstaan is als een besloten facebookgroep (Dutch crochet, a Granny a day 2013) is hoofdzakelijk via de sociale media als een olievlek uitgegroeid tot een echte hype.

 

 

Wachten tot vrijdag

Iedere vrijdag ontvangen de aangesloten “vriendinnen”, maar ook de lezers van de blogs van beide dames, enkele nieuwe steken en toeren om te haken. Het is de bedoeling dat ergens in november ieders deken klaar is. Op de facebooksite tonen haaksters trots foto’s van het resultaat. De mooiste kleurcombinaties komen voorbij. Maar ook technische vragen worden door gevorderde haaksters opgelost. Haken leer je tegenwoordig niet meer van je oma, maar via Facebook en internet, zittend achter je laptop of iPad.

 

 

Haken is meer

Toch is haken en handwerken meer dan in je eentje achter die laptop zitten. Handwerken is iets gezelligs. Wat is er nog leuker om met een groepje gelijkgestemden te handwerken? Elkaars werk bewonderen, maar ook leren van elkaar. Hier komt oma weer om de hoek kijken! Dat is ondertussen ook gebleken op de landelijke haakdag: Kun je haken, haak dan mee op 8 maart jongstleden. Op initiatief van Tertia en haar facebookvriendin Jolanda kwamen groepjes hakende vrouwen bij wol- en handwerkspeciaalzaken bij elkaar met hun deken. Het was een succes, uiteraard ook bij Wollstreet in Sittard.

 

 

Wollstreet organiseert de eerste Meet & Greet met Tertia en Jolanda,

Terwijl Tertia en Jolanda bezig waren met het organiseren van de landelijke haakdag bedacht Sandra dat het te gek zou zijn om Tertia en Jolanda uit te nodigen naar Wollstreet in Sittard te komen. Sandra weet uit ervaring dat , handwerkers geïnteresseerd zijn in het verhaal achter een werkstuk. Wie kunnen het verhaal over de CAL-deken beter vertellen dan Tertia en Jolanda? Juist!

 

Dag vol verrassingen

Deze zaterdagmiddag zal naast een heel gezellige middag ook een middag vol verrassingen en voordeeltjes worden!

 • Ontmoet Tertia en Jolanda in levende lijve
 • Laat hen een persoonlijke boodschap schrijven in je “patronenboek” van de CAL 2014
 • Ga op de foto met Tertia en Jolanda
 • Misschien willen ze wel enkele steekjes aan je deken haken?
 • Catania aanbieding: bij aankoop van een pak in dezelfde kleur krijg je 1 bol gratis (9 betalen)
 • Catania aanbieding: bij aankoop van 20 bollen assorti-kleuren krijg je 1 bol gratis (19 betalen)
 • CLOVER aanbieding: koop nu een set “soft-touch” haaknaalden (8 versch. maten) voor 29,95
 • CLOVER aanbieding: Set “amour” haaknaalden (9 versch. maten) voor 55,-
 • Haak deze middag aan je eigen deken
 • Kijk op je gemak in de nieuwste haakboeken
 • Meld je van tevoren aan en je bent verzekerd van een mooi aandenken aan deze speciale dag in de vorm van een klein beschermengeltje om aan je deken vast te naaien
 • Lekkere hapjes en drankjes
 • Misschien kunnen we heerlijk buiten zitten op ons terras.

 

 

 

Kom je ook?

Laat ons dat i.v.m. catering en reserveren van beschermengeltjes weten en schrijf je in via info@wollstreet.nl of via onze website www.wollstreet.nl. Vermeld ook je telefoonnummer. Wil je meer weten over Tertia en Jolanda of de patronen downloaden? Dat kan gratis op de blogs van de dames: http://terraysleven.blogspot.nl of http://scrapselsvanjolanda.blogspot.nl

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website