Nieuws
01-01-2014

Sjaals in Carnavalskleuren helemaal hip en hot! 2014
Ook dit jaar zijn er bij Wollstreet weer verschillende nieuwe varianten voor het breien van een sjaal in Carnavalskleuren

Dat het breien van kolsjaals en sjaals in alle mogelijke varianten een absolute trend is, daar kunnen we ook bij Wollstreet niet omheen. Vooral voor de jeugd zijn de kolsjaals helemaal  “hip en hot”. (of vet, gaaf en cool!) Dus ook met Carnaval.
Uit het dikke garen breiden we een leuk voorbeeld. Koop je van elke kleur een bol dan heb je genoeg voor twee sjaals. Dus één voor jezelf en één voor je dochter of beste vriendin, of voor al je kleindochters. Let op; kom vlug naar Wollstreet anders is het garen op voordat je er een kunt breien”.Helemaal nieuw is de gehaakte bloemensjaal in Rood Geel Groen. Op woensdag 19 februari organiseren we een workshop voor deze sjaal.
Lees meer>>

Onlangs hebben we weer de serie in de kleuren Rood-Geel-Groen ingekocht. Voor de kenners onder jullie: ‘het ruche-sjaaltjes garen in de grove kwaliteit’. Een leuke sjaal voor Carnaval en net even anders! Kom vlug naar Wollstreet want ook hier geldt: “op is op”!

Uiteraard blijft de sjaal uit patentsteek nog altijd een klassieker onder de carnavalsvierders.
Keuze genoeg dus bij Wollstreet en ook dit jaar weer voor elk wat wils.

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website