Nieuws
01-06-2013

Meisjes van Toen

de Meisjes van Toen - de School – en de Meiden van Nu – de Zaak -

Fotografie: Joost Milde

Wellicht heb je er in de media al iets over gelezen, heb je de foto van Sandra bij Wollstreet gezien of is je in het centrum van Sittard een stoepkrijttekening opgevallen.

Zoals je weet laat Wollstreet op veel manieren van zich horen. In de bijzondere winkel in breigarens, worden originele activiteiten en workshops gehouden. Daarnaast is Sandra ook actief betrokken bij het sociale en culturele leven in Sittard. Een gezond ondernemersklimaat is belangrijk, zeker in deze huidige, moeilijke, tijd en daar moet je als ondernemer vooral zelf iets aan doen. Krachten bundelen is een noodzaak en dat is wat de Meiden van Sittard (zelfstandige vrouwelijke ondernemers met een eigen speciaalzaak) voor ogen staat. Je hoort er binnenkort beslist meer van.

Vooralsnog zijn De Meiden van Sittard (De Meiden van Nu) een samenwerking aangegaan met Het Laaglandtheater ter promotie van de Meisjes van Toen. De Etalages van de Meiden zijn uitermate geschikt als uithangbord om aandacht te trekken van het winkelende publiek.Fotografie: Joost Milde


Meisjes van Toen is een route met theater en film door de oude ‘Mavo Land van Gulick’, nu het Laaglandtheater, gebaseerd op verhalen van oud-leerlingen, oud-docenten en scholieren van nu.
Meisjes van Toen wordt gespeeld door jongeren en volwassenen en is onderdeel van een talentproject van Het Laagland, theater waar je van groeit!
“Op een plek waar de oudjes nog hinkelen en de jongeren Twitteren. Met ontluikende liefdes, giechelende meisjes, eenzaamheid en pesten, ontmoetingen achter het fietsenhok, les van de zusters en schuren en schuifelen in de schooldisco”

Voor meer info en reserveringen, gebruik onderstaande link of de website van het Laagland. Misschien ontmoeten we elkaar bij een van de voorstellingen (met of zonder breiwerk).

http://www.hetlaagland.nl/voorstellingen/meisjes-van-toen---de-school/36/

www.hetlaagland.nl


 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website