Nieuws
01-01-2013

Wollstreet in de belangstelling van de media

 

 

 In de maand december afgelopen jaar kreeg Wollstreet volop aandacht van de media: een paginagroot artikel in Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad over de workshop kerststal haken en een mooi artikel in het tijdschrift  “Simply breien”.

 

Wollstreet weet niet alleen veel nieuwsgierige handwerkers naar de mooie winkel in Sittard te lokken, maar mocht ook de krant op een van de workshops “haak je eigen kerststal” begroeten.

De journaliste Carola de Boer die een leuk artikel wijdde aan de workshop was al snel enthousiast over alle voorbeelden bij Wollstreet en werd aangestoken door het haakvirus. Zo gaat dat met iedereen die bij Wollstreet binnen komt. Je handen gaan kriebelen en je moet aan de slag met naald en draad.

 

Om nog meer handwerkliefhebbers kennis te laten maken met Wollstreet zochten we contact met het “brei-tijdschrift” “Simply breien”.

 

Via onze website kwamen zij er al snel achter dat het de moeite waard was om redactionele aandacht aan Wollstreet te schenken. Zij constateerden: ‘Bij Wollstreet word je openhartig ontvangen en deskundig te woord gestaan, de royale winkel is een uitdaging voor elke breifan!’

 

En daar hebben ze niets te veel mee gezegd.

 

Als gevolg van beide artikelen mochten we veel nieuwe klanten begroeten, ook die van ver kwamen en er een dagje winkelen in Sittard aan vastplakten. Leuk toch!?

 

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website