Nieuws
01-09-2012

Breicafé veelvuldig geraadpleegd vragenuurtjeSinds de introductie vorig jaar is het Breicafé op dondermiddag bij Wollstreet een opstapje voor velen om weer te beginnen met een nieuw breiwerk. De “koudwatervrees” om na jaren weer eens te gaan breien wordt al snel overwonnen door de deskundige begeleiding bij het uitzoeken van garen en een geschikt patroon.Verrassend is het dat we ’s middags heel andere bezoekers mogen begroeten dan voorheen op de avonden. Ondertussen heeft er zich een clubje gevormd dat elkaar hier op donderdagmiddag treft. Het is vooral erg gezellig en werkt inspirerend. De dames geven elkaar breitips, en je bent nooit te oud om te leren. Vaak sluiten “nieuwelingen” zich aan.

Op zowel de donderdagmiddagen als de donderdagavond is een van de breiprofessionals van Wollstreet aanwezig is. Op deze manier hebben we enkele aspirant-breisters kunnen aansporen om onder onze begeleiding aan een werkstuk te beginnen. Het resultaat is verrassend. Deze extra service bieden we ook jou als je vragen hebt over, of hulp kunt gebruiken bij je breiwerk.


Hieronder nog eens de details:

Breicafé middageditie: alle donderdagmiddagen (behalve de eerste donderdag van de maand) tussen 14:00 – 16:30 uur. Op de 1ste donderdag van de maand is er ’s avonds Breicafé, tevens koopavond, tussen 19:00 – 21:00 uur.

De toegang is GRATIS, mits er gebruik wordt gemaakt van garen dat van Wollstreet afkomstig is.
Kopje koffie of thee is voor eigen rekening.
Wollstreet zorgt voor iets lekkers erbij.

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website