Nieuws
01-01-2012

Wollstreet breit kerstballen bij TV Limburg (dec. 2011)

 

 

Het boek van de Noorse Carlos & Arne stond eind 2011 hoog in de boeken Top-10 verkooplijst. Carlos & Arne hebben een echte trend veroorzaakt. Ook de klanten van Wollstreet hebben menige kerstbal gebreid.
Op uitnodiging van TV Limburg liet Wollstreet de TV-kijkers van onze regio kennismaken met het “kerstballen breien”. Het middagje in de studio verliep ontspannen en soepel. Als echte TV-sterren demonstreerden Sandra en een fanatieke kerstbalbreister de mogelijkheden en resultaten van het kerstbalbreien. Of je nu gaat voor de wat ingewikkelde Noorse inbreimotieven of dat je het effect van een mooie fantasiedraad zijn werk laat doen, beide vormen een mooie versiering voor in je kerstboom.

 


Veel reacties hebben de breisters gekregen op hun TV-debuut, maar vooral ook klanten van verre die nieuwsgierig waren geworden naar het garen dat door Wollstreet gebruikt werd voor de ballen en beslist eens een bezoekje aan de mooie zaak in Sittard wilden brengen.
Wil je het volgende jaar ook een mooie boom met zelfgebreide kerstballen? Begin dan nu alvast. Wil je een workshop kerstballen breien volgen? Hou het programma en de activiteiten van Wollstreet in de gaten, na de zomer zullen we beslist wee kerstballen gaan breien.

Heb je de uitzending gemist?
Klik hier voor het filmpje>>http://www.tvl.nl/nl/programmas/limburg-vandaag/rubrieken/gasten/kerstballen-breien/

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website