Nieuws
01-01-2012

Ja wij gaan verhuizen (sept. 2011)


Ja, het is waar, wij gaan verhuizen! En al op korte termijn! Half september presenteren we onze 10de Wintercollectie in een nieuw pand.Geen uitdaging te groot
Zoals jullie van ons gewend zijn is geen uitdaging te groot, en de verbouwing van ons mooie nieuwe winkelpand zien we als een échte uitdaging.
Pand met karakter
Door de mooie industriële ruimte, die wel meer dan 4 keer zo groot is als onze huidige locatie, hebben we ons laten inspireren. De regionale krant Dagblad De Limburger schreef niet voor niets over “de nieuwe bestemming van een karakteristiek complex”
Ruimte genoeg
Naast de gigantische winkelruimte is er een aparte ruimte voor de workshops en het breicafé. Bij mooi weer is het heerlijk buiten zitten, op het binnenplaatsje

 Op een steenworp afstand
De nieuwe locatie van Wollstreet ligt letterlijk op een steenworp afstand. Het huidige adres “Rijksweg Noord 61” wordt verruild voor “Rijksweg Noord 58”. Je steekt de straat over en ter hoogte van het stoplicht is de mooie glazen poort die je toegang tot het pand verschaft.

Dobbelsteen, met het oog op de toekomst
In 2012 starten de voorbereidende werkzaamheden aan het grootschalige project de “Dobbelsteen”, pal tegenover onze nieuwe locatie. Een project dat in de toekomst onderdak biedt aan Hogeschool Zuyd, bibliotheek “Biblionova”, Museum Het Domein, filmhuis, parkeergarage en 12.500 m2 aan winkels. Sittard-Geleen maakt met dit prestigieuze plan een kwaliteitssprong naar de toekomst. Geloof maar dat wij mee springen (en breien)!
Parkeren
Parkeren kan pal voor de deur, eigenlijk aan de overkant van de straat, in de parkeerhavens. Denk er wel aan om een kaartje te kopen in de parkeerautomaat ter hoogte van bedrijfskleding Kamps. Uiteraard kun je ook gebruik maken van het parkeerterrein van de Supermarkt Nettorama of een plekje zoeken in de Odaparking op loopafstand.


Gesloten vanwege verhuizing
Verhuizen, daar komt heel wat bij kijken. Ook al hoeven we de weg maar over te steken, en vele handen maken licht werk, het blijft een gigantische klus. In de week van dinsdag 13 september t/m vrijdag 16 september zullen we gesloten zijn.

Officiële opening
Vanaf zaterdag 17 september openen wij onze nieuwe zaak op Rijksweg Noord 58-60 met de gebruikelijke Wollstreet wintermodeshow en een hele week vol activiteiten. Kom beslist een kijkje nemen en drink een glaasje of een kopje koffie met ons mee.

 


 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website