Nieuws
22-12-2016

Beste handwerkvriendinnen en vrienden, het jaar 2016 loopt ten eindeHet was een bewogen jaar, grote gebeurtenissen in de wereld en politiek, maar ook in onze omgeving.
En dan hebben we het letterlijk over onze omgeving. De bouwwerkzaamheden aan Ligne afgelopen jaar zorgden ervoor dan we moeilijker bereikbaar waren dan jullie van ons gewend zijn. Al met al viel het mee en is onze omgeving veranderd en er beslist op vooruit gegaan.

Wollstreet bron van inspiratie
Onze winkel mocht afgelopen jaar veel nieuwe klanten begroeten. Wollstreet blijft een bron van inspiratie, creatieve ideeën en vooral vakmanschap. Vakmanschap allereerst in het kiezen van een mooie afgewogen collectie kwaliteitsgarens, en daarnaast vakmanschap in persoonlijk advies naar jou als klant, bij het kiezen van een geschikt brei- of haakwerk.

 


Digitaal
Ook de kleine wereld van de wol veranderd. Nieuwe aanbieders zijn vooral actief op internet en social media. Wollstreet speelt hier een bescheiden maar kwalitatief mooie rol en het komende jaar zullen wij dit uitbreiden met onze webshop.

De facebookpagina van Wollstreet kent veel volgers en nieuwsgierigen. Bedankt voor jullie reacties, want alleen op deze manier kunnen we ‘meten’ waarin jullie geïnteresseerd zijn. Ook de collega’s kijken mee, we beschouwen het maar als een compliment.Workshops
De workshops zijn volgeboekt zodra ze online komen. Ook voor het nieuwe jaar zijn we druk bezig met interessante workshops samen te stellen voor breien en haken. Hou onze nieuwsbrief en facebookpagina in de gaten en schrijf je zo snel mogelijk in zodat je kans op deelname zo groot mogelijk is. We hebben afgelopen jaar veel klanten moeten teleurstellen.

Het breicafé van Wollstreet op donderdagmiddag heeft een waardige collega gekregen met het tweewekelijkse haakcafé op vrijdag middag. Inmiddels treffen de bezoeksters elkaar in een gezellige sfeer en kunnen met al hun haakvragen terecht bij onze haakjuf. Ben je ook geïnteresseerd in het haakcafé, kijk dan op onze website onder ACTIVITEITEN.

Wollstreet 15 jaar
We leven in een turbulente tijd met veel uitdagingen en kansen. Het mooie is de linkse en de rechtse steken blijven gelijk (of nét niet) en garen blijft mensen inspireren. Wij verheugen ons om jou het komend jaar, waarin we ons 15-jarig jubileum mogen vieren, te blijven verrassen met onze creativiteit, originaliteit en vakmanschap.
Bedankt voor het vertrouwen, geniet van de Kerstdagen, veel geluk en een goede gezondheid voor het nieuwe jaar.Openingstijden rond de feestdagen
Rond de feestdagen zijn onze openingstijden enigszins aangepast:
GESLOTEN: van zaterdag 24 december tot en met dinsdag 27 december
OPEN: van woensdag 28 december tot en met vrijdag 30 december
GESLOTEN: van zaterdag 31 december tot en met dinsdag 3 januari 2017

Vanaf woensdag 4 januari zijn we weer geopend zoals je van ons gewend bent.

Sandra Nohlmans en team.
Wollstreet, Sittard
December 2016

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website