Nieuws
02-01-2014

Breicafé, sinds kort een breiprofessional van Wollstreet aanwezig

Vanaf de opening van onze nieuwe zaak, medio september 2011, kunnen we spreken van een succesvolle introductie van het breicafé middageditie.

 

 

Iedere donderdagmiddag is er Breicafé bij Wollstreet tussen 14:00 en 16:30uur! Je bent van harte welkom om mee te breien, te haken of te borduren. Wil je gewoon een kijkje komen nemen, ook dat kan! 

Onder het genot van een drankje en een muziekje biedt Wollstreet de gelegenheid om op een ontspannen manier en met gelijkgestemden te breien en te handwerken. Maak gebruik van onze en andermans handwerkkennis en creatieve ideeën! Kom ook eens een keertje meebreien. De toegang is gratis, je hoeft je niet aan- of af te melden, de consumpties zijn tegen betaling. Bij mooi weer zitten we lekker buiten op ons terras. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je handwerkt met materiaal dat bij Wollstreet is gekocht! 

Sinds kort en op veler verzoek is er op vrijdagmiddag iedere twee weken haakcafé in onze workshopruimte. Tussen 13:00 en 15:30 uur is onze haakjuf aanwezig en helpt je met vragen op haakgebied. Dus Wollstreet is nu echt de plek voor eigentijds breien én haken. Ook hier geldt: De toegang is gratis, je hoeft je niet aan of af te melden, de consumpties zijn tegen betaling. Bij mooi weer zitten we lekker buiten op ons terras. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je handwerkt met materiaal dat bij Wollstreet is gekocht!

 

 

Hieronder nog eens de details:
Iedere donderdagmiddag is er Breicafé bij Wollstreet tussen 14:00 en 16:30uur!

De toegang is GRATIS, mits er gebruik wordt gemaakt van garen dat van Wollstreet afkomstig is.
Kopje koffie of thee is voor eigen rekening.
Wollstreet zorgt voor iets lekkers erbij.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website