Nieuws
27-04-2017

Workshop haken voor Ma-de-liefsteZaterdag 13 Mei haken we voor Ma-de-liefste moeder dit hippe en grappige schuursponsje uit het Garen Bubble met een licht schurende eigenschap. Je kunt het voor de afwas gebruiken maar het is natuurlijk ook super als scrub-sponsje.

Haak je met ons mee?
Ter gelegenheid van onze 15de verjaardag (eind september) bieden wij deze workshop aan voor € 15,- incl. materiaal en patroon.
Deze workshop is voor zowel beginners als gevorderden, je moet echter wel alle basissteken beheersen!
Je kunt de workshop ook samen met je moeder komen volgen, een gezellig Ma-de-liefste moeder cadeau.

Wanneer
Op zaterdag 13 mei 2017 van 13:00 tot 15:30 uur. Een les van 2,5 uur.

Kosten
€ 15,- incl. lesstof/patroon en materiaal voor een sponsje.Materiaal
In ons voorbeeld gebruikten wij de kleuren van het madeliefje. Je kunt andere kleuren natuurlijk aanpassen en kopen bij Wollstreet. € 3,- per bolletje.
De haaknaald nr. 3 – 3,5 neem je zelf mee of koop je bij Wollstreet.
Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. Het werkstuk maak je eventueel thuis verder af, je kunt uiteraard altijd nog eens om hulp komen vragen in ons brei- of haakcafé.
Deze dag hanteren we een maximum van 15 cursisten! De workshop gaat altijd door!

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl en wacht op een bevestiging van ons. Laat ons je e-mailadres en telefoonnummer weten.
De inschrijving is geldig na ontvangst van het workshopbedrag van € 15,-.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop schuursponsje haken’. Je kunt ook contant in de winkel betalen.

Annulering
Aangezien deze workshop op korte termijn plaats vindt, hanteren we de volgende regels:
Bij annulering hanteren we geen terugbetaling. We zullen het bedrag omzetten in een cadeaubon. Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website