Nieuws
27-04-2017

Workshop bloemensjaal haken

DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!Deze workshop is voor zowel beginners als gevorderden, je moet echter wel alle basissteken beheersen!

Bloemenmotieven zijn helemaal hip
Dit seizoen zijn de bloemenmotieven in de mode helemaal hip. Daarom kozen wij deze sjaal voor onze haakworkshop in juni 2017. De gekozen kleuren zijn een echte specialiteit van Wollstreet en daar zijn we super in geslaagd vinden we. Zijn het niet jouw kleuren, dan helpen we je graag bij jouw eigen keuze.

Wellicht is deze workshop iets voor jou?
We leren hoe je de verschillende patroontekens leest, eventueel frissen we je geheugen nog even op wat de haaksteken betreft. We leren je hoe het basisgeraamte van de sjaal in elkaar zit, want dat is nog wel een heel gepuzzel.

Hoe hecht je een nieuwe kleur aan en hoe hecht je de draadjes af?
In de tweede les leren we je hoe je de bloemen invoegt en aan elkaar haakt en hoe je de kwasten maakt. Het werkstuk zal niet helemaal klaar zijn in deze twee lessen, maar alle basisprincipes zijn aan bod gekomen.Wanneer
Op zaterdag 10 juni en 24 juni 2017 van 13:00 tot 15:30 uur. Twee lessen van 2,5 uur.

Kosten
€ 40,- incl. lesstof/patroon. Er is oefengaren aanwezig, het garen voor de sjaal kies en koop je geheel naar eigen smaak uit de Wollstreet-collectie.Materiaal
In ons voorbeeld gebruikten wij 12 verschillende kleuren van de Catania, plus 4 bollen in de basiskleur en 1 bol in de kleur van de bloemhartjes. Je kunt de sjaal natuurlijk ook wat soberder van kleur maken.
Laat je bij je garen- en kleurkeuze door ons adviseren. Je werkt in onze workshops alleen met garen dat bij Wollstreet gekocht is.De haaknaald nr. 3 – 3,5 neem je zelf mee of koop je bij Wollstreet.

Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. Het werkstuk maak je eventueel thuis verder af, je kunt uiteraard altijd nog eens om hulp komen vragen in ons brei- of haakcafé.
Het maximale aantal cursisten is 8. De workshop gaat door als er minimaal 5 aanmeldingen zijn.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl en wacht op een bevestiging van ons. Laat ons je e-mailadres en telefoonnummer weten.

De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij de eerste les betaal je de tweede helft.Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop bloemensjaal haken’. Je kunt ook contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je dit bedrag volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet. Bij annulering een week vóór de workshop of korter is terugbetaling alleen mogelijk als we een vervanger voor jouw plekje hebben gevonden. Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van tijdige afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.

Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, evt. inhalen tijdens het brei- of haakcafé bij Wollstreet.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website