Nieuws
27-04-2017

BloomstreetWil jij ook worden verrast? Hou jij van bloemen, maar dan wel een tikje anders dan anders?
Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2017 is er bij Wollstreet in Sittard een POP-UP STORE, en wel een bloemen Pop-Up Store: Bloomstreet.Dit jaar nodigt Sandra Wilma van het Fröbelke in Sittard voor het tweede jaar uit om bij Bloomstreet bloemen te leveren.

De naam Bloomstreet weerspiegelt het hippe karakter van deze POP-UP STORE. In de ‘boeketten’ herken je duidelijk het eigentijdse karakter van Sandra’s winkel en collectie breigarens en het vakmanschap van Wilma en haar meesterbinder.De boeketten zijn echt anders dan anders. Het is niet zo maar een gemengd boeket, maar handgebonden en bestaat uit verschillende bloemen: bijzondere bloemen, maar ook doodgewone bloemen.
De Bloomstreet-boeketten zijn er in twee verschillende prijsklassen en worden op een bijzondere manier gepresenteerd en verpakt. Dat is Wollstreet wel toevertrouwd!Wil jij deze beleving ook meemaken? Vind jij het ook te gek dat de bloemen van het Fröbelke weer voor even naar het Centrum van Sittard komen?Bloomstreet als POP-UP STORE is in ieder geval vernieuwend, een bloementheater bij Wollstreet dus voor herhaling vatbaar.De prijzen van de boeketten zijn €15,- en € 20,-.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website