Nieuws
05-08-2017

Workshop wandkleed guimpevork hakenDeze workshop is voor zowel beginners als gevorderden.

Het komt weer allemaal terug
Wandkleden aan de muur, uit macramé, weef- en andere handwerktechnieken. Wij lieten ons inspireren en maakten met behulp van de guimpevork het wandkleed voor deze workshop.

Ben jij ook nieuwsgierig naar deze techniek en heb je een mooi plekje in huis om met een zelfgemaakt wandkleed te stylen? Dan is deze workshop wellicht iets voor jou.
We leren je de basisprincipes van het guimpevork haken.
Tevens leer je hoe je de gehaakte stroken op verschillende manieren met elkaar kunt verbinden en combineren.
Deze les duurt iets langer dan normaal, zodat alle aspecten goed aan bod kunnen komen en we je kunnen begeleiden om de geleerde technieken toe te passen en uit te voeren inclusief de afwerking.Wanneer
Op zaterdag 9 september van 12:30 tot 15:30 uur. Een les van 3 uur.

Kosten
€ 25,- incl. lesstof/patroon. Er is oefengaren aanwezig, het garen voor het wandkleed kies je eventueel uit onze outlet of koop je geheel naar eigen smaak uit de Wollstreetcollectie. We adviseren je graag hierbij.Materiaal
In ons voorbeeld gebruikten wij verschillende garens uit onze outlet en gewone collectie. Je werkt in onze workshops alleen met garen dat bij Wollstreet gekocht is.
De guimpevork en diverse haaknaalden variërend in dikte neem je zelf mee of koop je bij Wollstreet.

Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. Het werkstuk maak je eventueel thuis verder af, je kunt uiteraard altijd nog eens om hulp komen vragen in ons brei- of haakcafé.
Het maximale aantal cursisten is 8. De workshop gaat door als er minimaal 5 aanmeldingen zijn.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
Laat ons weten voor welke workshop je belangstelling hebt en vermeld je naam en telefoonnummer. Ook het emailadres dat je geregeld checkt is altijd handig.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop guimpevork wandkleed haken’ en de datum, of contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet.
Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, maar ook dan geldt bovenstaand.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website