Nieuws
05-08-2017

Workshop mozaiek breien

DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKTVoor de geoefende breisters blijven we altijd op zoek naar ‘nieuwe’ technieken, maar nu hebben we ook een techniek voor de wat minder geoefende breister.

Het ‘mozaïek breien’, oftewel ‘breien met afgehaalde steken’ is zo’n techniek.

Het komt er in het kort op neer dat je een tweekleurig breiwerk hebt zoals bijvoorbeeld in de Fair Isle techniek, maar je breit nooit met twee kleuren tegelijkertijd. Je breit de hele naald met één kleur! Dus deze techniek is veel gemakkelijker.  In de workshop gaan we de geleerde techniek toepassen in een sjaal. Uiteraard kun je deze techniek ook in kleding of in interieurwerkstukken toepassen.Kleurverloop
De garens van tegenwoordig met mooie kleurverlopen geven een bijzonder effect in de toegepaste techniek van het mozaïek breien. We behandelen diverse varianten.Wanneer
Op zaterdag 16 september van 13:00 uur tot 15:30 uur. De les duurt 2,5 uur. DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT
Of op Zaterdag 24 februari 2018 van 13:00 uur tot 15:30 uur. De les duurt 2,5 uur. DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT

Kosten
€ 25,- incl. lesstof/patroon en oefenmateriaal.

Materiaal
Wij gebruikten twee bollen Amitola van Louisa Harding en een streng Herriot fine van Juniper Moon Farm, mooie alpaca en zijde. € 42,40 aan materiaal voor de sjaal. Er zijn uiteraard legio mogelijkheden, we adviseren je graag hierbij.

Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten.
Het maximale aantal cursisten is 8.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
Laat ons weten voor welke workshop je belangstelling hebt en vermeld je naam en telefoonnummer. Ook het emailadres dat je geregeld checkt is altijd handig.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop Mozaïek breien’ en de datum, of contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet.
Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, maar ook dan geldt bovenstaand.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website