Nieuws
05-08-2017

Workshop Tunisch haken

DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT !Altijd nieuwsgierig geweest naar Tunisch haken?
In deze haakworkshop van Wollstreet laten we je kennis maken met de techniek van het Tunisch haken. Dat doen we door het haken van een overtrek voor een krukje, of een kussen naar wens. Het ontwerp is opgebouwd uit blokjes. Het kunnen haken van lossen en vasten is een vereiste!

Lesinhoud
We haken enkele vierkantjes als proef met garen dat we jou ter beschikking stellen. Het gaat om de techniek van het Tunisch haken en hoe je dit in blokjes-vorm toepast. Heb je de techniek onder de knie, dan kun je in de les al beginnen met je werkstuk.
In les 2 geven we je tips en oefenen we hoe je de afwerking kunt doen en de verschillende onderdelen aan elkaar kunt haken. Dit doen we met de proeflapjes die je in les 1 hebt gemaakt.
Thuis kun je verder gaan en de geleerde techniek toepassen.Wanneer
Op zaterdag 14 en 28 oktober van 13:00 uur tot 15:30 uur. Een les duurt 2,5 uur. Het zijn twee lessen. DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT !

Kosten
€ 40,- incl. lesstof/patroon en oefenmateriaal.Materiaal
Er is oefenmateriaal aanwezig. Wij gebruikten 12 kleuren, van elk een bol, Catania totaalkosten € 30,60. Maar er zijn uiteraard legio mogelijkheden en je kunt minder kleuren kiezen. Maak je keuze geheel naar eigen smaak. We adviseren je graag hierbij.
Omdat de blokjes niet al te groot zijn, gebruik je een gewone haaknaald dikte nr. 3 of 3,5.
Neem deze mee of koop deze bij Wollstreet.

Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten.
Het maximale aantal cursisten is 8.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
Laat ons weten voor welke workshop je belangstelling hebt en vermeld je naam en telefoonnummer. Ook het emailadres dat je geregeld checkt is altijd handig.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de 1ste les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop Tunisch haken’ en de datum, of contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet.
Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, maar ook dan geldt bovenstaand.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website