Nieuws
03-09-2017

Wieke en Heidy vieren de 15de verjaardag van Wollstreet met ons mee op 22 en 23 september


Foto: Wieke van Keulen
Zij nodigen je uit om aan te schuiven - als je zin hebt - voor een klein haakfeestje

Vereerd
Dat zijn we zeker! Wieke en Heidy zullen vrijdag en zaterdag 22 en 23 september bij onze 15de verjaardag aanwezig zijn in Sittard. 

Wieke, wordt vaak de ‘handwerkgoeroe’ van Nederland genoemd. Wij citeren Wieke in een van haar interviews: “Het delen van handwerktechnieken geeft zoveel mooie dingen: rust, blijheid en er ontstaan vriendschappen. Ik word echt blij van al die mooie eindresultaten die ik langs zie komen als ik mensen ontmoet. De Fair Isle shawls die ik ontworpen heb zijn erg populair. Ze lijken heel moeilijk om te maken, maar ik ben ervan overtuigd dat met een goed patroon en een heldere uitleg het voor iedereen mogelijk is zo’n mooie shawl of omslagdoek te maken.”


Foto: Wieke van Keulen

Wollstreet kent Wieke natuurlijk van de mooie Fair Isle patronen en workshop die ze bij ons in de winkel heeft gegeven. Veel ‘fans’ van haar kunnen zich dat beslist nog wel herinneren. Tijdens de workshop in onze winkel heeft zij Heidy ontmoet en daaruit is een unieke samenwerking ontstaan.

Wanneer
Wieke en Heidy zijn op vrijdagmiddag tussen 14 en 17 uur en op zaterdag tussen 11 en 17 uur aanwezig bij Wollstreet.


Foto: Wieke van Keulen

Wat
Wieke en Heidy zijn momenteel helemaal in de ban van het Tunisch haken (wie niet?). Ze hebben verschillende leuke werkstukken met Durable garens ontworpen waarmee ze je graag kennis  willen laten maken. Je mag aanschuiven en meedoen, je mag ook toekijken en thuis aan de slag gaan. Uiteraard kun je ook je vragen stellen over het ‘Tunisch Avontuur’ van beide dames.Durable garens
Hoe leuk is deze plantenversiering in Tunisch haakwerk uit de nieuwe draden van Durable. Dat kun je zelf uitproberen en je kunt geheel naar eigen keuze je favoriete kleuren samenstellen. De dames en de medewerkers van Wollstreet adviseren je graag en de voorbeelden van Wieke en Heidy zijn natuurlijk hartstikke vrolijk en inspirerend.


Foto: Durable Yarns

Durable, wie kent het niet, bestaat al vanaf 1930. Er werden - en worden nog steeds - pannenlappen, spreien, gordijntjes en tafelkleden van gehaakt en gebreid. Recentelijk heeft het merk de kleurlijnen gepimpt en enkele mooie nieuwe kwaliteiten toegevoegd. Tijdens deze dagen mogen we in samenwerking met Durable jullie voorstellen aan deze nieuwe kwaliteiten en voeren we de hele kleurlijn.


Foto: Durable Yarns

Durable haaknaalden
Helemaal in de sfeer van de Durable garens is er een mooie lijn houten Tunische haaknaalden ontwikkeld. Vanaf deze dagen ook bij Wollstreet te koop.

Gratis
Deelname aan de workshop is vanwege onze verjaardag gratis. De nieuwe haaknaalden kun je uitproberen en zijn deze twee dagen samen met drie bolletjes garen extra aantrekkelijk geprijsd.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website