Nieuws
03-09-2017

Kristel Vervoort (B) komt naar Wollstreet in Sittard op 23 september


En neemt haar mooiste breiwerken mee!


Uitnodiging
Kristel Vervoort uit Herselt (België) is na enig aandringen ingegaan op de uitnodiging van Wollstreet om ter gelegenheid van de 15de verjaardag van Wollstreet op Zaterdag 23 september naar Sittard te komen. Uiteraard neemt ze haar mooiste werkstukken mee en mogen wij haar alles vragen over deze schitterende breiwerken.
Foto: Kristel Vervoort

Wie is Kristel
Kristel Vervoort is tandarts van beroep en moeder van 2 zoons. Haar grote hobby is breien (vooral Fair Isle en jacquard breien)
Deze hobby, maar ook reisverslagen en familie‘dingetjes’ deelt ze graag op social media. Kristel heeft veel volgers, waaronder natuurlijk breisters. Iedereen staat er versteld over hoe vlug Kristel breit, naast haar andere drukke beslommeringen.


Foto: Kristel Vervoort. De werkstukken die Kristel mee naar Sittard neemt

Als ‘vriend’ van Kristel kun je stap voor stap volgen met welk prachtig breiproject ze bezig is of wat haar inspireert. Typerend zijn haar foto’s op de tuintafel, om de vorderingen te tonen. Het breiwerk wordt op zijn plaats gehouden door dikke stenen.
Foto: Kristel Vervoort.

Wanneer
Kristel zal aanwezig zijn op zaterdag 23 september tussen 11 en 17 uur. Op vrijdag 22 september is haar werk aanwezig maar is ze zelf niet aanwezig.

Hoe doet ze het toch allemaal
Ze zal ons net zo enthousiast over haar werk vertellen als ze dat op social media doet. Misschien verklapt ze ons wel waar ze de tijd vandaan haalt om zo veel te breien naast haar drukke werkzaamheden en gezin, of hoe ze dit organiseert.
Wellicht laat ze ons ook nog wat werkjes zien die ze nog niet gedeeld heeft, of plannetjes die ze heeft.


Foto: Kristel Vervoort. Een van haar laatste werkstukken, het grijze vestje ‘sumile’
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website