Nieuws
16-12-2017

Crochet ALong 2018 – Nostalgia – een knipoog naar het verledenDeze Cal is weer eens iets anders
Jolanda en Naomi, die bekend zijn met hun dekens in Crochet Along-vorm onder de naam Haakplein brengen eind januari een nieuwe variant uit. Wij vinden het weer eens iets anders, daarom kun je de pakketten bij ons bestellen.De Nostalgia wordt in een filethaaktechniek gehaakt. Open en dichte hokjes die samen een patroon vormen. Deze nostalgische deken bestaat uit banen die door middel van tussenbanen aan elkaar worden gehaakt. Er wordt elke week een nieuw deel gegeven.
De Nostalgia 2018 is in een witte en een ecru variant gehaakt met Durable breikatoen no.8.Wanneer?
Vanaf eind januari, 30 weken lang, waarna er een prachtige sprei als eindresultaat op je bank of bed ligt. Natuurlijk zijn de beschrijvingen voorzien van duidelijk geschreven teksten en haakdiagrammen. Via de Facebookgroep 'Haakplein’  is de Nostalgia Crochet Along 2018 te volgen.
Tevens op het blog van Jolanda: ‘Scrapsels van Jolanda’   en de website van Haakplein Er zijn voor deze CAL pakketten beschikbaar, in de twee kleurkeuzes wit of ecru van Durable Breikatoen. De pakketten worden aangeboden in een doos, inclusief leren Nostalgia 2018 label en een digitale toerenteller welke handig is bij het haken van de Nostalgia. De prijs van het pakket is €74,95Bestel en reserveer nu je pakket bij Wollstreet. Stuur een mail naar info@wollstreet.nl en laat weten of je voor wit of ecru gaat.
We verwachten de pakketten de tweede of derde week van januari in huis, je krijgt van ons een seintje.
Wij vragen een aanbetaling van € 25,-, te voldoen in onze winkel. Je kunt het bedrag ook overmaken op ons bankrekeningnummer NL13 INGB 0009395982 t.n.v. Wollstreet. Vermeld duidelijk je naam en kleurkeuze.
Het restant is dan nog € 49,95. Dit bedrag betaal jij bij het ophalen van je pakket. Ben je niet in de gelegenheid het pakket op te halen dan versturen we het pakket tegen betaling van de verzendkosten naar je toe.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website