Nieuws

Workshop Ge-Stipt blijkt succesvol voor LimburgWollstreet is altijd op zoek naar ‘nieuwe’ technieken voor haar workshops. In 2017 was het andersom en benaderde Brechtje Bubeck van Ge-Stipt ons of we interesse hadden een van haar workshops in ons programma op te nemen.
Wij waren direct enthousiast over haar werk en foto’s. Een mooie en eenvoudige techniek, je wordt er echt vrolijk van! Inmiddels heeft Brechtje al diverse workshops bij Wollstreet gegeven. De deelnemers, Brechtje en Wollstreet zijn enthousiast en daarom lanceren we een workshop voor gevorderden in de ochtend.Wat ga je maken in de workshop voor gevorderden
Deelname is mogelijk als je al een workshop bij Brechtje hebt gevolgd en dus al enige stipervaring hebt. Tijdens de workshop voor gevorderden maak je zelf een kunstwerkje op ronde vormen van porselein zoals een vaasje of beker. Ook nu kun je het direct mee naar huis nemen.

Materiaal
In de les gebruik je materiaal van Brechtje, het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten.
Het maximale aantal cursisten is 10.
Brechtje biedt de mogelijkheid om alle materialen bij haar te kopen voor het geval je thuis nog verder wilt gaan met stippen. Betalen met kaart is mogelijk.

Wanneer workshop voor gevorderden
Op zaterdagmorgen 13 oktober van 9:30 uur tot 12:30 uur. De les duurt 3 uur, wat langer dan de andere lessen. 
Op zaterdagmorgen 1 december van 9:30 uur tot 12:30 uur. De les duurt 3 uur, wat langer dan de andere lessen. Vanaf 10:00 uur kunnen in deze workshop ook beginners aansluiten. (€ 45,-)

Kosten
€ 50,00,- incl. verf, porselein, gereedschap en mallen.
Brechtje biedt de mogelijkheid om alle materialen bij haar te kopen als je thuis nog verder wilt gaan met stippen.Workshop voor beginners

Wat leert Brechtje je
In de workshop leer je alle tips en trucjes om met de stiptechniek te werken. Hoe meng je de verf, hoe gebruik je verschillende ‘gereedschappen’, sjablonen, hoe werken kleuren ten opzichte van en met elkaar.

Materiaal
In de les gebruik je materiaal van Brechtje
Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten.
Het maximale aantal cursisten is 10. Brechtje biedt de mogelijkheid om alle materialen bij haar te kopen als je thuis nog verder wilt gaan met stippen. Betalen met kaart is mogelijk.

Wanneer workshop voor beginners
Op zaterdagmiddag 13 oktober van 13:00 uur tot 15:30 uur. De les duurt 2,5 uur.
Op zaterdagmiddag 1 december van 13:00 uur tot 15:30 uur. De les duurt 2,5 uur.  DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!Kosten voor beginners
€ 45,00,- incl. verf, porselein, gereedschap en mallen.
Brechtje biedt de mogelijkheid om alle materialen bij haar te kopen als je thuis nog verder wilt gaan met stippen.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
Laat ons weten voor welke workshop je belangstelling hebt en vermeld je naam en telefoonnummer. Ook het emailadres dat je geregeld checkt is altijd handig.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop Ge-Stipt’ en de datum, of contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet.
Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, maar ook dan geldt bovenstaand.


 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website