Nieuws

Workshop sokken haken

DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!Sokken breien is een vergeten kunst en nu de nieuwe trend, maar voor diegenen die met de breinaalden niet zo goed overweg kunnen introduceren we bij Wollstreet een haak-variant!

Voor deelname aan deze workshop is het belangrijk dat je alle basisteken van het haken beheerst.Haken is enorm populair geworden en dat merken we goed in onze winkel en tweewekelijks haakcafe.  De sokken kun je vooral heerlijk als ‘pantoffels’ dragen.

Een aantal redenen waarom sokken haken net zo leuk zou kunnen zijn dan sokken breien
• Als je eenmaal het principe door hebt, kun je blindelings voor elke maat een sok haken. patronen zijn niet meer nodig
• Duur is het niet want je hebt maar één of twee bollen garen nodig voor je hele creatie
• Omdat je zo weinig garen nodig hebt, kun je je te buiten gaan aan hele luxe wolletjes
• Je haakwerkje kan overal mee naar toe.
• Het zijn fantastische cadeautjes. Echt iedereen is blij met een paar zelfgemaakte sokken
• Je kunt je eindeloos uitleven met verschillende steken, spannende patroontjes, gewaagde kleurcombinaties, nieuwe sokkengarens enzovoort

Wanneer
Zaterdag 24 november en 8 december 2018. DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!
De workshop bestaat uit 2 ochtenden/lessen van 2,5 uur (10:30-13:00)
Zaterdag 19 januari en zaterdag 2 februari 2019. DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!
De workshop bestaat uit 2 ochtenden/lessen van 2,5 uur (10:30-13:00)Kosten
€ 45,- voor 2 lessen van 2,5 uur incl. uitgebreide omschrijving met foto’s en oefenmateriaal.

Materiaal
We maken één sok in de workshop. Het is aan te bevelen om thuis, parallel aan de workshop, een paar sokken te haken. Je hebt 150-gram garen nodig voor een paar sokken.
In de workshop gebruiken we haaknaald nr. 3, neem deze mee of koop ze bij Wollstreet.
Het tempo van de workshop is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de deelnemers.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
Laat ons weten voor welke workshop je belangstelling hebt en vermeld je naam en telefoonnummer. Ook het emailadres dat je geregeld checkt is altijd handig.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de eerste les betaal je de tweede helft van het bedrag.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop sokken haken’ en de datum, of contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet.
Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.

Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, maar ook dan geldt bovenstaand.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website