Nieuws

Workshop Tunisch haken, zig-zagsjaalBeheers jij de basisbeginselen van het haken en ben je eraan toe om een wat grotere uitdaging aan te gaan op haakgebied en het Tunisch haken eens te proberen?
Dan is deze workshop wellicht zeer geschikt voor jou!

Wanneer
Op zaterdagmiddag 16 maart 2019 van 13:00 tot 15:30 uur. DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!
En op zaterdagmiddag 30 maart 2019 van 13:00 tot 15:30 uur.

Kosten
€ 25,- voor een les van 2,5 uur. Incl. oefengarenMateriaal
Er is oefenmateriaal aanwezig. Voor de sjaal gebruikten we 4 bollen Edition 6 van Schoppel Wolle, totaalkosten € 31,80, maar er zijn uiteraard legio mogelijkheden, maak je keuze geheel naar eigen smaak. We adviseren je graag hierbij.

Neem je eigen Tunische haaknaald mee nr. 4 of 4,5, of koop deze bij Wollstreet.
Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten.
Het maximale aantal cursisten is 8.
Ben je linkshandig, laat ons dit even weten.

INSCHRIJVEN
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
Laat ons je naam en telefoonnummer weten.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag binnen een week. Bij aanvang van de les betaal je de tweede helft. Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘Tunisch haken en de datum’, of contant in de winkel betalen.

ANNULERING
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet.
Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.
Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is, maar het is dan erg moeilijk om nog een vervangster te vinden.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website