Nieuws
16-09-2015

Wollstreet, daar moet je naar toe, dat moet je zien, dat moet je belevenEen bezoek aan Wollstreet is een belevenis op zich. Een ‘snoepjeswinkel’ voor handwerkliefhebbers, een bijzonder gebouw voor ‘niet-handwerkliefhebbers’. Het pand en de inrichting zijn authentiek, en zorgvuldig gerestaureerd met oog voor detail en stijl.  Ben je nog niet in de gelegenheid geweest om naar Sittard te reizen en Wollstreet in het ‘echt ’te beleven? De 360-graden-filmimpressie op onze website geeft je een zeer goede indruk van onze bijzondere winkel. De filmimpressie heeft diverse mogelijkheden om je een rondleiding door de winkel te geven.
Klik op de roze fototoestellen en je krijgt detailfoto’s. Klik op de 360°-icoontjes en je staat op een andere plek in de winkel.
Deze mooie filmimpressie is een bijzondere presentatie, die tot stand is gekomen in samenwerking met Ivo Delahaye van Studio VR. http://www.studiovr.nl
Ivo is onze vaste grafisch ontwerper en een zeer goede partner in het omzetten van onze creatieve ideeën in beeld en grafiek. Zijn specialiteit is onder andere 360°-fotografie en virtual tours.What’s next
Je snapt uiteraard dat na je virtuele bezoek een bezoek aan ‘Wollstreet in het echt’ de volgende stap is. Kom je van ver, check dan altijd even of onze winkel open is.
Hou ook rekening met onze openingstijden. Ben je van plan om met een groepje vriendinnen te komen? Laat ons dat weten, dan zorgen we dat we qua personele bezetting hierop voorbereid zijn.

Sandra Nohlmans

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website