Nieuws
21-09-2018

Kristel Vervoorts (B) breiwerk in het echt bij Wollstreet te bewonderen

Tijdens de presentatie van de nieuwe wintergarens, breitrends en modellen op 28 en 29 september en 1 oktober!Ook dit jaar is Kristel ingegaan op onze uitnodiging om haar breiwerk bij Wollstreet te showen. Jammer genoeg kan ze zelf niet aanwezig zijn, maar haar breiwerk van afgelopen jaar is bij Wollstreet weer volop te bewonderen. Vanwege haar drukke werkzaamheden kan ze haar breiwerken niet vergezellen en erover vertellen, maar ze heeft ze met alle plezier ter beschikking gesteld om ze te showen. We voelen ons vereerd dat ze haar breiwerken aan ons toevertrouwd.


Foto: Kristel Vervoort.

Wie is Kristel
Kristel Vervoort is tandarts van beroep en moeder van 2 zoons. Haar grote hobby is breien (vooral Fair Isle en intarsia breien)
Deze hobby, maar ook reisverslagen en familie ‘dingetjes’ deelt ze graag op social media. Kristel heeft veel volgers, waaronder natuurlijk breisters. Iedereen staat er versteld over hoe vlug Kristel breit, naast haar andere drukke beslommeringen.


Foto: Kristel Vervoort. De werkstukken van afgelopen jaar die naar Sittard komen

Als ‘vriend’ van Kristel kun je op Facebook stap voor stap volgen met welk prachtig breiproject ze bezig is of wat haar inspireert. Ook op de pagina ‘Fair Isle breien’ volg je haar breiwerk. Typerend zijn haar foto’s op de tuintafel, om de vorderingen te tonen. Het breiwerk wordt op zijn plaats gehouden door dikke stenen.


Foto: Kristel Vervoort.

Wanneer
Kristel’s werk zal aanwezig zijn tijdens de presentatie van de nieuwe wintergarens, trends en modellen bij Wollstreet op vrijdag 28, zaterdag 29 september en maandag 1 oktober 2019 tussen 11 en 17 uur.


Foto: Kristel Vervoort. Een van haar laatste werkstukken, zou deze ook bij Wollstreet te bewonderen zijn?
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website