Nieuws
28-07-2016

Workshop verkorte naalden breien

DEZE WORKSHOP IS AL VOLGEBOEKT!Voor de geoefende breisters blijven we altijd op zoek naar ‘nieuwe’ technieken.
De ‘verkorte naalden’, oftewel ‘short rows’ is zo’n techniek die nog bij velen op het lijstje staat.

De techniek kun je op diverse manieren uitvoeren. Wij behandelen de techniek die ook wel in het sokken breien bij de ‘Jo-jo hiel’ omschreven wordt. Het is een soort dubbele steek.
De verkorte naalden veroorzaken ‘ruimte’ in het breiwerk. In de sjaal die we in de workshop gaan breien en oefenen ontstaan golfjes.Kleurverloop

De garens van tegenwoordig met mooie kleurverlopen geven een bijzonder effect in de toegepaste techniek van ‘verkorte rijen’. We behandelen diverse varianten.Wanneer

Op zaterdag 8 oktober van 13:00 uur tot 15:30 uur. De les duurt 2,5 uur.

Of in 2017:
Op zaterdag 14 januari van 13:00 uur tot 15:30 uur.

Kosten
€ 25,- incl. lesstof/patroon en oefenmateriaal.

Materiaal
Wij gebruikten twee bollen Crazy Zauberball à € 11,95 voor de sjaal. Er zijn uiteraard legio mogelijkheden, we adviseren je graag hierbij.

Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten.
Het maximale aantal cursisten is 8.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
Laat ons je naam en telefoonnummer weten. De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop verkorte naalden en de datum’, of contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet. Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.

Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website