Nieuws
01-01-2017

Workshop Entrelac-Tunisch haken

DEZE WORKSHOP IS AL VOLGEBOEKT!Altijd nieuwsgierig geweest naar Tunisch haken?

In deze haakworkshop van Wollstreet laten we je kennis maken met de techniek van het Tunisch haken. Dat doen we door het haken van een omslagdoek op ‘entrelac’-wijze. Het ziet eruit alsof het in elkaar gevlochten stroken zijn, maar in feite is het opgebouwd uit blokjes. Het kunnen haken van lossen en vasten is een vereiste!

Lesinhoud
We haken een kleine driehoek als proef. Het gaat om de techniek van het Tunisch haken en hoe je dit in entrelac-vorm toepast.
Thuis kun je met een mooie bol verloopgaren een omslagdoek in het groot maken.Wanneer
Op zaterdag 15 oktober van 13:00 uur tot 15:30 uur. De les duurt 2,5 uur.
En op zaterdag 21 januari 2017 van 13:00 tot 15:30 uur. De les duurt 2,5 uur.

Kosten
€ 25,- incl. lesstof/patroon en oefenmateriaal.Materiaal
Er is oefenmateriaal aanwezig. Wij gebruikten 2 bollen Zauberball, totaalkosten € 23,-. Maar er zijn uiteraard legio mogelijkheden, maak je keuze geheel naar eigen smaak. We adviseren je graag hierbij.
Omdat de blokjes niet al te groot zijn, gebruik je een gewone haaknaald dikte nr. 4
Neem deze mee of koop deze bij Wollstreet.

Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten.
Het maximale aantal cursisten is 8.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
Laat ons je naam en telefoonnummer weten.
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop Entrelac-tunisch haken’, of contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet. Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.

Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website