Nieuws
09-03-2016

Wieke-Magazine te koop bij WollstreetDe eerste uitgave van het Wieke-Magazine ontvangt goede recensies!
Het trendy magazine met haar frisse, vrolijke en kleurrijke uitstraling is enthousiast ontvangen. Hieronder een greep uit de reacties:
“Wat een prachtig tijdschrift is het geworden. Leuke patronen en interessante artikelen. Ik ben er blij mee.”
“Wat een mooi tijdschrift: de vormgeving, de kleuren, het papier en de inhoud! Hier word ik zo blij van.”
"Wat een feest om door te bladeren, te lezen, nogmaals door te bladeren en inspiratie op te doen om iets leuks te gaan maken. Ik kijk nu al uit naar de volgende."Waarin het magazine zich onderscheidt
Wieke onderscheidt zich met mooie, duidelijke en trendy patronen waarin de liefde voor handwerken centraal staat. Het magazine heeft de ambitie om kennis van en liefde voor handwerken te delen met de nieuwe generatie. Kinderen en jongeren worden op een vrolijke, frisse manier in aanraking gebracht met breien, haken, borduren en meer. Handwerken saai of ouderwets? Welnee! Wieke heet je van harte welkom bij het handwerken anno 2016!Kleurrijk tijdschrift
Wieke heeft liefde voor handwerken en mensen verpakt in een kleurrijk tijdschrift. Handwerkend Nederland wachtte al een tijd met smart op een nieuw handwerktijdschrift, vol mooie, maar vooral ook duidelijke, trendy patronen waarin de liefde voor handwerken centraal staat. Sinds 1 februari 2016 heeft Nederland er dankzij Wieke van Keulen en Caroline Huisman een bijzonder handwerktijdschrift bij: het Wieke-Magazine. Het tijdschrift werd feestelijk gelanceerd tijdens de Handwerkbeurs in Zwolle februari 2016 jl.

Handwerken weer terug
Waar in de rest van Europa handwerken weer volop in opmars is vanuit de gedachte dat we weer terug willen naar het ambacht, blijft Nederland een beetje achter. In Denemarken hebben ze een populaire talentenjacht naar de beste breister, in de UK hebben ze maar liefst meer dan 15 festivals rondom wol. Maar er is hoop voor Nederland: Wieke is een handwerkmagazine, dat op een vrolijke, frisse en kleurrijke manier de liefde voor handwerken en mensen verspreidt. Met 'Wieke-Magazine' wordt handwerken in Nederland volop gestimuleerd en omarmd.

Breien, haken, borduren en meer
Al jarenlang is bekend dat handwerken bijdraagt tot het welzijn van de mens. Tot rust komen of gewoonweg (samen) ontspannen, wordt door velen genoemd als reden om te handwerken. Ook nostalgie heeft hier vaak mee te maken. Veel handwerksters hebben het handwerken van hun moeder of oma geleerd. De generatie die nu opgroeit, krijgt in veel gevallen geen handwerkles op school. Een gemiste kans, waar Wieke-Magazine op in wil springen; het delen van kennis en de liefde voor handwerken moet de nieuwe generatie en daarmee ook kinderen op een vrolijke, frisse manier in aanraking brengen met breien, haken, borduren en meer. Handwerken saai of ouderwets? Welnee! Wieke heet je van harte welkom bij het handwerken anno 2016!

Waar te koop
Wieke-Magazine is als losse editie (€ 9,95) te koop bij Wollstreet, maar ook als abonnement verkrijgbaar. Het verschil is dat abonnees toegang krijgen tot digitale extra's, zoals uitgebreide uitleg van de patronen en evenementen. Voor meer info kijk op (https://www.wiekevankeulen.com/wieke-magazine-home/)

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website