Nieuws
09-11-2016

Met de Meiden van Sittard op zoek naar Toon HermansVind je het leuk om mee te doen aan de gratis Kolderieke tocht op zoek naar TOON Hermans van de Meiden van Sittard?Route
Start dan bij het oude V&D gebouw op de Markt waar de prachtige Belevingsexpo TOON Thuis plaats vindt. De Kolderieke tocht langs de Meiden speciaalzaken is ook zeer geschikt voor kinderen, dus papa's en mama's, opa's en oma's, maak er samen een gezellige middag van!

Wat moet je doen
Bij iedere Meid ontmoet je in of voor de zaak een personage dat uit een gedicht of liedje van Toon Hermans komt.
Noteer aan de binnenkant van de flyer, bij het desbetreffende nummer, de titel van het liedje of gedicht dat wordt uitgebeeld.
Je krijgt van het personage een letter. Alle 17 verzamelde letters vormen een zin. Noteer ook deze oplossing aan de binnenkant.Te winnen prijzen:
Onder de goede oplossingen verloten we diverse prijzen:
• 3 ‘koldertuute’: een goedgevulde ‘tuut’ met gifts van de Meiden speciaalzaken.
• 3 ‘kloddertuute’: een goedgevulde ‘tuut’ met gifts speciaal voor kinderen.
• 1 extra kinderprijs: bezoek met je hele klas de belevingsexpo met rondleiding.

Een aankoop wordt beloond
Maak kans op een superprijs door je kassabon van een van de Meidenspeciaalzaken, gedateerd op 19 november 2016, in te leveren bij de Meidenspeciaalzaak.|

Deze tocht is een initiatief van de Meiden van Sittard in samenwerking met Toon Thuis.

Suikerspinnen in plaats van wol spinnenBij Wollstreet zal deze dag in het kader van de kolderieke tocht een levende etalage pop, een Meid van Sittard, suiker spinnen, dat is eens wat anders dan wol spinnen!
Alle kinderen (en ook volwassenen) krijgen een gratis suikerspin. Tevens maak je ook bij Wollstreet met de bon van je aankopen kans op een superprijs, samengesteld door alle Meiden van Sittard.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website