Nieuws
16-12-2022

It’s Xmastime at Wollstreet

We kijken terug en vooruitBedankt, een vooruit en een terugblik
Allereerst bedankt voor je belangstelling in onze collectie, onze creaties en ons persoonlijk als Wollstreet-team. 2022 was niet gemakkelijk, het begon met de coronasluiting vlak voor de Kerst in December 2021. Jullie wisten ons toch te bereiken en reageerden positief op al onze ideeën en oplossingen.

Direct in het nieuwe jaar kwam de ‘knaller’ met de vuurwerkbom door het dak. Dat was schrikken, gelukkig geen persoonlijke ongelukken of brand. De afwikkeling met de verzekering verliep soepel en eerlijk.

De workshops en het brei- en haakcafé werden weer opgepakt en kort daarna ook weer geannuleerd. We durfden het risico niet te nemen dat jullie, onze klanten en wijzelf besmet zouden raken.

Jammer genoeg zijn wij hier niet aan ontkomen en moesten we in de vroege herfst de winkel voor een dikke week helemaal sluiten. Dat deed ons pijn, en we waren teleurgesteld en voor even terneergeslagen.

Maar ondernemen is in goede en in slechte tijden handelen en reageren.
Als jullie ons volgen op social media zien jullie dat wij nog altijd barsten van creativiteit en nieuwe en originele handwerkideeën. Ideeën die de moeite waard zijn om naar onze winkel in Sittard te komen. Ons ambacht, met al meer dan 20 jaar vakmanschap en ervaring, zakendoen met fabrikanten die deze zelfde waarden en vooral eerlijke materialen verwerken voor mens, dier en onze aarde hoog in het vaandel hebben staan.

Bedankje voor onze trouwe klantenGoede doel (noodzakelijk doel) van 2022
Ipv een kleine attentie voor onze klanten heeft Sandra, eigenaresse van Wollstreet, dit jaar weer gekozen voor een goed doel, een noodzakelijk doel.Dit jaar kiest Wollstreet voor aanplant van nieuwe bomen over de hele wereld waaronder ook in Nederland. In onze huidige maatschappij draait het vooral om nemen. Nóg meer consumeren.

Trees for All wil liever iets teruggeven aan de aarde. Want jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. Een schrikbarend aantal hè? Daarom planten zij bomen en herstellen ze bossen voor een beter klimaat. En dat kan niet snel genoeg gaan.

Fijne Kerstdagen, een goede jaarwisseling en dat we elkaar weer in het nieuwe jaar mogen begroeten en inspirerenOpeningstijden rondom de Feestdagen
Tijdens de Feestdagen zijn de openingstijden als volgt aangepast.
OPEN Woensdag 21-12-2022 tot en met vrijdag 23 december van 11:00- 17:00 uur.
GESLOTEN Op zaterdag 24-12-2022, tot en met dinsdag 27 december.
OPEN Op woensdag 28- 12-2022 en donderdag 29-12-2022 open van 11:00 – 17:00 uur
GESLOTEN Op Vrijdag 30-12-2022 tot en met dinsdag 3-1-2023

Vanaf Woensdag 4 Januari 2023 zijn we weer geopend zoals je van ons gewend bent

Wij wensen jou Fijne Kerstdagen en een goede jaarwisseling, maar vooral een goede gezondheid voor jou en allen die je lief zijn.

Sandra, Rose-Marie en Elianne en alle dames die zo lief zijn ons uit te helpen in tijden van drukte.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website