Nieuws
19-06-2023

NK Wielrennen in SittardZaterdag 24 en zondag 25 juni vindt in Sittard-Geleen en Beekdaelen het NK wielrennen op de weg plaats. “Een prachtig evenement waar we trots op mogen zijn. Daarnaast hechten we waarde aan het goed informeren van jullie, onze klanten en bezoekers aan Sittard om eventuele overlast te beperken.

Ons advies voor een bezoek aan Wollstreet
Wil je alle overlast zoveel mogelijk beperken, kom dan niet op zaterdag naar Wollstreet, maar doe dit op woensdag, donderdag en vrijdag voorafgaand.Een beetje reuring vind je wel leuk?
Kijk dan goed naar de adviezen van de organisatie op de website van het NK Wielrennen

Programma
Het NK bestaat uit vijf wedstrijden: drie op zaterdag en twee op zondag. De start, finish en route zijn voor bijna iedere wedstrijd anders.

Zij fietsen via ZuidLimburg naar de gemeenten Beekdaelen en Sittard-Geleen. Vervolgens fietsen de profs (m/v) in beide gemeenten een aantal plaatselijke rondes.

Het plaatselijke parcours zal plaatsvinden in Sittard-Geleen en Beekdaelen en wel meerdere keren. Deze plaatselijke route op zaterdag en zondag gaat via Watersley, Doenrade (Windrakerpaadje, Steenakkerweg en Maastrichterweg), Puth (Steenstraat, Aan het Lindjen, Kerkweg, Geleenstraat en Keldenaar), Munstergeleen en de Middenweg naar de finish op Watersley Sports & Talentpark.
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website