Nieuws
18-12-2023

Dankjewel trouwe klantDit jaar geen geurkaarsje, een handig handwerkaccessoire of een lekkere kersenbonbon als eindejaarsgeschenk. Als dank voor je trouwe support en je aankopen bij ons als lokale wolwinkel doneren wij 4 bomen aan de stichting Trees for All.

Wij kozen voor bomen in de bossen en het landschap in Nederland en denken hierbij speciaal aan onze kinderen en kleinkinderen.
De afgelopen jaren zijn veel landschapselementen uit het landelijk gebied verdwenen. Daarom zet Trees for All  zich in voor het herstel van bomen en heggen op het platteland. Je moet dan denken aan: Aanplant van bomen en heggen in het landelijk gebied. 
Deze bomen en heggen geven elk landschap een uniek karakter. Ook zijn ze een belangrijke bron van biodiversiteit: talloze planten en dieren vinden er hun voedsel, een schuilplek of de ruimte om zich voort te planten. Landschapselementen zijn de structuren in een landschap, zoals heggen, bomenrijen, houtsingels of bosjes. …

Plant je ook mee voor een groene en gezonde leefomgeving? Kijk dan eens op de website van Trees for All. (actief maken?)
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website