Nieuws
26-02-2024

Jacqueline Caris exposeert tijdens de Zittesje Art Fair bij Wollstreet


 “realistisch met een tikkeltje magie…….”

Dit voorjaar zet Sittard haar deuren wagenwijd open voor de kunsten tijdens de derde editie van 'De Zittesje Art Fair'. Voortbordurend op de successen van afgelopen jaren staan gastvrijheid, ondernemerschap en de beeldende kunsten weer centraal tijdens deze kunstbeurs voor de kleine beurs, die gelijktijdig met de TEFAF wordt gepresenteerd.De ZAF, van 9 t/m 16 maart 2024, is het resultaat van een gedeelde ambitie om de binnenstad van Sittard te activeren en etaleren.
De Kunstbeurs en Kunstroute wordt georganiseerd door een samenwerking van Meiden van Sittard, Museum Het Nieuwe Domein en Het Centrummanagement van Sittard.

Ontdek werk van kunstenaars met gevestigde namen en nieuw talent en loop de route door de binnenstad van Sittard.

Sandra, eigenaresse van Wollstreet Sittard, en enthousiast lid van de ZAF werkgroep, heeft Jacqueline Wagemans-Caris uitgenodigd om haar werk in haar eigentijdse handwerkzaak te exposeren.

Jacqueline Caris heeft een bijzondere schilderstijl van diverse soorten onderwerpen. Ze omschrijft haar werk als “realistisch met een tikkeltje magie”. Ze speelt op het doek met verf, kwasten en licht en donker. Sommige werken zijn heel groot van formaat (1 x 2 meter) anderen hebben weer een kleiner formaat.

Een selectie van Jacqueline’s werk.

Jacqueline zal alle dagen van de ZAF aanwezig zijn en verteld je graag over haar passie.
Zet de DATA in je agenda en spreek af met gelijkgestemden.
Wollstreet is van 9 t/m 16 maart ALLE dagen open van 11:00 tot 17:00 uur. (zowel de winkel als de expo).Je kunt de route natuurlijk ook in twee keer lopen en tussendoor een gezellig drankje of hapje nuttigen.

Kijk voor meer info over de ZAF, Jacqueline en Wollstreet op:
www.zaf-sittard.nl
www.jacquelinecaris.com

Instagram: Jacqueline Caris, zittesjeartfair_zaf, wollstreet.sittard
Facebook: Jacqueline Wagemans-Caris, Zittesje Art Fair, Wollstreet Sittard
 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website