Nieuws
25-02-2017

Workshop zomerse tas haken

DEZE WORKSHOP IS VOLGEBOEKT!


Heb jij al zin in de zomer? Lijkt het je ook geweldig om met deze zelfgemaakte gehaakte tas over het strand te flaneren of te shoppen? Misschien wil je deze mand wel gebruiken om je handwerkspulletjes in op te bergen………….

Deze tas gaan we haken in onze nieuwe workshop haken. Het principe van deze tas (en ook voor de stevigheid) is dat we om een nylonkoord heen haken. De kleuren kies je helemaal zelf. Wij gebruikten de regenboogkleuren, je kunt natuurlijk ook voor neutrale tinten kiezen of toon in toon. Net zoals je zelf het leukste vindt.
Je moet wel de basissteken zoals lossen, vasten en (halve) stokjes beheersen.

Wanneer
Op zaterdag 15 en 29 april 2017 van 13:00 tot 15:30 uur. Twee lessen van 2,5 uur.

Kosten
€ 40,- incl. de lesstof/patroon en oefenmateriaal. Ook krijg je van ons twee rollen nylon koord, genoeg voor de tas. Het garen kies je geheel naar eigen smaak.

Materiaal
Ter indicatie: wij gebruikten 10 kleuren Catania (1 bol van elk) á €2,55 per bol en we hebben nog wat materiaal overgehouden voor de koorden en de kwasten. Kies je minder kleuren dan heb je met 8 bollen ook genoeg. We adviseren je graag hierbij.
De haaknaald voor de workshop (naald 4 en of 5) neem je zelf mee of koop je bij Wollstreet.Het tempo van de cursus is afhankelijk van het niveau en de snelheid van de cursisten. Na de eerste les ga je thuis verder zodat je voor de tweede les toe bent aan het handvat en het maken van de kwasten. Het maximale aantal cursisten is 8.Inschrijven
Je kunt je inschrijven bij Wollstreet, telefonisch of per e-mail. Check eerst of er nog plek is, liefst via het sturen van een e-mail naar: info@wollstreet.nl
De inschrijving is geldig na ontvangst van de helft van het workshopbedrag. Bij aanvang van de eerste les betaal je de tweede helft.
Je kunt het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL13 INGB 0009 3959 82 o.v.v. je naam en ‘workshop zomerse tas haken 15 en 29 april’, of contant in de winkel betalen.

Annulering
Bij annulering tot vier weken vóór aanvang ontvang je de aanbetaling volledig terug. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang ontvang je een cadeaubon t.w.v. het betaalde bedrag. Je kunt deze besteden voor aankoop van garen of een andere workshop bij Wollstreet. Bij annulering binnen twee weken geldt hetzelfde, echter alleen als we iemand anders kunnen vinden die jouw plekje kan vervangen.
Hiervoor vragen we begrip want onze workshops zijn altijd heel vlug volgeboekt en we moeten vaak mensen teleurstellen. Tevens hanteren we per workshop een reservelijst. Dus in geval van afmelding kunnen we anderen nog blij maken en jij bent ervan verzekerd dat je aanbetaling niet ‘weg’ is.

Ben je plotseling verhinderd voor een les, dan kijken we in onderling overleg wat mogelijk is.

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website