Nieuws
09-01-2016

Carnavalskanjer van WollstreetDe gehaakte serpentinepruik, leuker kunnen we het niet voor je bedenken!
Deze vrolijke, lekker warme pruik is inmiddels heel erg enthousiast ontvangen op onze facebookpagina. Meer dan 23.000 mensen hebben de pruik gezien. Velen zijn al enthousiast aan het haken geslagen en misschien jij ook nog?
 


 

We hebben 9 bolletjes garen gebruikt van de Partner 6 en het patroon hebben we inclusief foto’s voor je uitgewerkt. Je haakt eerst een muts en daarna de “wokkelserpentines”. Deze knoop je er later aan vast.

Met haaknaald 6 ga je aan de slag en dan heb je met carnaval een leuke en warme muts/pruik op je hoofd. Woon je niet in de buurt? We versturen het garen met patroon graag naar je toe.

ConfettisjaalWil je liever een sjaal haken, dan is deze confettisjaal wellicht iets voor jou? De Amsterdamse Atty heeft deze ontworpen en het patroon kun je downloaden via haar blog!

Rood-Geel-Groen gebreide omslagdoek met kwastenIs breien meer jouw ‘ding’? Wat vind je van deze omslagdoek? Met dikke naalden en drie draadjes tegelijkertijd schiet je goed op. Je begint met drie steken en eindigt als de 9 bollen garen op zijn. Aan het einde heb je vanwege de hoeveelheid steken extra lange naalden nodig of een langere rondbreinaald. Ook deze koop je bij Wollstreet.
 

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website