Nieuws
20-09-2015

HAAKATHON 2015Op vrijdag 2 oktober, vlak voor dierendag gaan we bij Wollstreet Sittard tussen 13:00 en 15:30 uur haken voor het goede doel! Doe je mee?

 

 

Jan Kruis, de geestelijke vader van de rode kater uit Jan, Jans en de kinderen, is ambassadeur van de Leprastichting. Hij tekende twee avonturen waarin de bekende stripfamilie in aanraking komt met leprapatiënten, om aandacht te vragen voor deze verminkende vergeten ziekte.

Gelijkend op de rode kater is er door ‘Dendennis’ een gehaakte kat ontworpen.

Het materiaal wordt gratis ter beschikking gesteld door een van onze leveranciers, Wollstreet zorgt voor een haakjuf en koffie of thee met iets lekkers erbij. (Enige basiskennis haken is gewenst.)
Deelname onder voorwaarde dat je de gehaakte kater voor €10,- verkoopt (aan iemand anders) in de vorm van een donatie aan de Leprastichting. Wil je de kater liever zelf houden, dat kan ook, dan doe jij de donatie.

 

 

Ben je alleen geïnteresseerd in het patroon? Dat kost €5,- en kun je bij Wollstreet kopen. Wij zorgen dat dit bij de Leprastichting terechtkomt.
S.v.p. aanmelden voor deelname, met vermelding van je naam en telefoonnummer, dan weten we of er genoeg materiaal aanwezig is. info@wollstreet.nl

Kijk voor meer info op de website van de Leprastichting: www.leprastichting.nl

 

< ga terug naar nog meer NIEUWS op onze website